Jango Edwards

Acteur

Jango Edwards is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le retour des Charlots

1991 | Komedie

Frankrijk 1991. Komedie van Jean Sarrus. Met o.a. Les Charlots, Luis Rego, Jézabelle Amato, Gérard Filipelli en Richard Bonnot.

Rego, een der Charlots van Portugese afkomst, is met zijn mollige bruid Amato teruggegaan naar Lissabon. Ze betrapt hem op overspel met de aantrekkelijke bovenbuurvrouw. Ze geeft hem een klap op z`n kop, waardoor hij zijn geheugen kwijtraakt. Alleen gebeurtenissen uit het verleden kunnen hem er weer bovenop helpen. U raadt het al: de overige Charlots komen naar de Portugese hoofdstad en halen allerlei (versleten) grappen en grollen uit om hem te genezen. Superflauwe Jan Klazen-klucht, die één week na de première in de Parijse bioscopen al uit de roulatie werd gehaald. De waardering van één ster is voor de dikke Amato, die tenminste nog ergens op lijkt en d'r best doet. De rest hangt er suf bij en het flinterdunne scenario van regisseur Sarrus slaat na bovengenoemde klap volledig op hol. Claude Becogné was de cameraman van dienst.

Zärtliche Chaoten II

1988 | Komedie, Sciencefiction

Duitsland 1988. Komedie van Thomas Gottschalk en Holm Dressler. Met o.a. Michael Winslow, Thomas Gottschalk, Helmut Fischer, Deborah Shelton en Harald Leipnitz.

Door een toeval komen de drie vrienden Ronny, Frank en Xaver in het bezit van een tijdmachine. Ze willen terug naar het verleden om de verwekking van hun tirannieke chef te voorkomen. Dit leidt natuurlijk tot allerlei verwikkelingen. Een film met veel herrie en muziek, maar verder stelt het niet veel voor. Het scenario is van beide regisseurs. Het camerawerk is van Atze Glanert.

Rosi und die grosse Stadt

1981 | Familiefilm, Musical

Duitsland 1981. Familiefilm van Gloria Behrens. Met o.a. Rosi Schindler, Gerhard Polt, Robert Sibler, Kerstin Müller en Frank Langer.

Rosi komt na de scheiding van hun ouders samen met haar broer in de grote stad Berlijn terecht. Ze is tussen alle vreemde Berlijners en Turken heel ongelukkig, maar wordt langzamerhand opgenomen in het leven van de grote stad en wil op den duur niet meer weg. Deze te mooie en probleemloze film wordt nooit een echte musical. Prachtige choreografieën van Jango Edwards. Buiten West-Duitsland voornamelijk als televisiefilm te zien geweest.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jango Edwards op televisie komt.

Reageer