Yuko Kusunoki

Acteur

Yuko Kusunoki is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Eros + Gyakusatsu

1969 | Drama, Erotiek, Experimenteel

Japan 1969. Drama van Takumi Ogawa. Met o.a. Toshiyuki Hosokawa, Mariko Okada, Yuko Kusunoki, Etsushi Takahashi en Masako Yagi.

Een ambitieuze, complexe verkenning, op verschillende niveaus, van het begrip seksuele vrijheid. Gesitueerd in het Japan van 1912 en 1969 wisselen heden en verleden elkaar schijnbaar willekeurig af en vloeien de intriges in elkaar over. Je voelt als het ware de drang om iets belangrijks te vertellen op een artistieke manier, maar de film verdrinkt in zijn experimentele vormgeving, vaak nadrukkelijk symboliek en epische lengte. Fanatieke enkelingen zijn het met deze conclusie overigens totaal oneens en beschouwen deze film als een geniale klassieker. Zo ziet u maar. Ook bekend als EROS + MASSACRE.

Ai no Kawaki

1968 | Drama

Japan 1968. Drama van Koreyoshi Kurahara. Met o.a. Ruriko Asaoka, Nobuo Nakamura, Akira Yamauchi en Yuko Kusunoki.

Een jonge weduwe begint een seksuele relatie met haar schoonvader, terwijl ze ook naar haar tuinman lokt en zijn lust opwekt. Een van de vele schunnige noodlots-drama's waar de Japanse film zo rijk aan is, maar deze keer gebaseerd op een roman van de achtenswaardige Yukio Mishima.

Kaidan Semushi Otoko

1966 | Horror

Japan 1966. Horror van Hajime Sato. Met o.a. Akira Nihismura, Yuko Kusunoki, Yoko Hayama, Masumi Harukawa en Shinjiro Ebara.

Na de dood van een plotseling gek geworden jongeman bezoeken zijn ouders, assistente en een nichtje het huis waar de overledene woonde. Onheil wacht hen. Een middelmatige wellicht schilderachtige herschepping van veel betere westerse films.

Jotai

1965 | Drama, Erotiek

Japan 1965. Drama van Hideo Onchi. Met o.a. Reiko Dan, Yuko Kusunoki, Koji Nanbara en Sumiko Sakamoto.

Twee al wat oudere ex-prostituées komen elkaar toevallig tegen en halen herinneringen op aan vervlogen tijden, aan hun onzedelijke levensomstandigheden na WO II. Menselijk drama dat zeer de moeite waard is, vol met romantische, kritische en erotische elementen. Het scenario is van de filmmaker zelf en de produktie is afkomstig van Toho, indertijd één van de meest belangrijke filmmaatschappijen in Japan.

Akai satsui

1964 | Drama

Japan 1964. Drama van Shohei Imamura. Met o.a. Masumi Harukawa, Akira Nishimura, Shigeru Tsuyuguchi, Tanie Kitabayashi en Yuko Kusunoki.

Morbide psychologisch drama met Harukawa als een lelijke vrouw van middelbare leeftijd die met haar man en stiefzoon in een vervallen woning vlak bij een spoorweg woont. Op een nacht dringt een inbreker de woning binnen die haar verkracht. Het monotone leven van de vrouw is eindelijk doorbroken en ze begint een hartstochtelijke relatie met de inbreker. Ook bekend als INTENTION OF MURDER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yuko Kusunoki op televisie komt.

Reageer