Tania Boscoli

Acteur

Tania Boscoli is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Un Trem para as estrelas

1987 | Avonturenfilm, Komedie

Frankrijk/Brazilië 1987. Avonturenfilm van Carlos Diegues. Met o.a. Guilherme Fontes, Milton Conçalves, Taumaturgo Ferreira, Anna Beatriz Wiltgen en Zé Trindade.

De jonge saxofonist Vinicius woont in een huurkazerne in een voorstad van Rio en zoekt in de 'favella's' naar zijn verdwenen verloofde Nicinha. Met behulp van een detective vindt hij haar uiteindelijk maar zij verlaat hem. Het gaat in deze film om de zoektocht, gedurende welke hij een massa uiteenlopende personen ontmoet op al even contrastrijke plaatsen. Het resultaat is een barokke en flamboyante schets van de wereld van deze megapool, gezien door een filmdichter. Deze film, die om beurten een musical, een melodrama en een politiefilm is, neemt het niet zo nauw met de alledaagse werkelijkheid, door hem vast te leggen als een mooie droom. De film bleef vrijwel onopgemerkt bij het Filmfestival in Cannes in 1987, hoewel het scenario acceptabel is en de regie redelijk.

O Segredo da Mumia

1981 | Horror

Brazilië 1981. Horror van Ivan Cardoso. Met o.a. Wilson Grey, Anselmo Vasconcellos, Clarice Piovesan, Tania Boscoli en Regina Casé.

Kolderieke parodie op de klassieke Amerikaanse horrorfilms van de jaren `30 en `40, met als rode draad een tot leven gewekte eeuwenoude Egyptische mummie. De opnameperiode van dit speelfilmdebuut besloeg (wegens geldgebrek) verscheidene jaren, resulterend in een volstrekt willekeurige afwisseling van kleuren- en zwart/wit-fragmenten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tania Boscoli op televisie komt.

Reageer