David Allen Coe

Acteur

David Allen Coe is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Take This Job and Shove It

1981 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1981. Drama van Gus Trikonis. Met o.a. Robert Hays, Art Carney, Barbara Hershey, David Keith en Tim Thomerson.

Hays keert terug naar de plaats waar hij is opgegroeid om voor het concern waar hij in dienst is de lokale, ouderwetse brouwerij te moderniseren. Maar het gezelschap van zijn voormalige makkers en de vrouw, die ooit zijn vriendinnetje was veroorzaken een verandering van zijn kijk op de gang van zaken. Een pretentieloze film, die zijn titel ontleend heeft aan een top-hit van Johnny Paycheck van rond 1975, die soms op veelbelovende wijze doet denken aan het werk van Frank Capra. Het stijgt uiteindelijk toch niet boven het formule-werk uit. Videotitel: TAKE THIS JOB.

Lady Grey

1980 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 1980. Drama van Worth Keeter. Met o.a. Ginger Alden, David Allen Coe, Paul Ott, Herman Bloodsworth en Ed Grady.

Een inferieur drama over de beproevingen van een aspirant countryzangeres (gespeeld door Elvis Presleys laatste vriendin). Gefilmd in Noord-Carolina; een Earl Owensby-produktie.

Buckstone County Prison

1980 | Misdaad, Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1980. Misdaad van Earl Owensby. Met o.a. Earl Owensby en David Allen Coe.

Gebaseerd op waar gebeurde feiten wordt het verhaal verteld van een halfbloed-Indiaan die door de politie van North Carolina af en toe als spoorzoeker wordt ingehuurd om ontsnapte gedetineerden te kunnen inrekenen. De man wordt uiteraard gehaat door de gevangenen en door een hulpje van een sheriff. Hij wordt gearresteerd en aan de gedetineerden 'uitgeleverd'. Vrij aardig voor een B-film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Allen Coe op televisie komt.

Reageer