Marisa de Leza is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Una Madeja de lana azul celeste

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van José Luis Madrid. Met o.a. Marisa de Leza, Luis Dávila, Lucía Prado en José María Seoane.

Een getrouwde vrouw bedenkt een manier waardoor haar man geen overspel kan plegen met het meisje dat zij zojuist hebben leren kennen. Uiterst slecht.

Cerca de las estrellas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van César Ardavin. Met o.a. Marisa de Leza, Jorge Rigaud, Milagros Leal en Adriano Domínguez.

Het leven van de leden van een familie gedurende 24 uur. Een onschadelijke lofrede op de grote gezinnen, in overeenstemming met de sociaal-politieke voorschriften van dat moment.

Diego Corrientes

1959 | Avonturenfilm

Spanje 1959. Avonturenfilm van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. José Suárez, Marisa de Leza, Eulalia del Pino en Jesús Colomer.

De herverfilming van de gelijknamige film, deze keer met meer middelen geproduceerd en met een iets beter artistiek resultaat.

Les Amants de Tolède

1952 | Drama, Romantiek

Italië/Frankrijk 1952. Drama van Henri Decoin. Met o.a. Alida Valli, Pedro Armendáriz, Gérard Landry, Françoise Arnoul en Marisa de Leza.

In 1825 wordt in Toledo een lid van een verzetsgroep tegen een wrede politiedictator gearresteerd. Zijn verloofde gaat bij de dictator pleiten en kan zijn vrijlating bewerkstelligen op voorwaarde dat ze met de tiran trouwt. Het verhaal van Stendhal Le coffre et le revenant werd in de filmbewerking een zorgvuldig, maar emotieloos prentenboek, ondanks de dramatiek van de situaties en de inzet van Valli.