Lawrence Casey

Acteur

Lawrence Casey is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Erotic Adventures of Robinson Crusoe

1980 | Erotiek, Avonturenfilm

Italiƫ 1980. Erotiek van Ken Dixon. Met o.a. Lawrence Casey, Dan Harrison, Malisa Longo, Eva Gabriel en Natasha Neal.

Een slappe seksistische variatie op Defoe`s klassieke verhaal. Robinson (Casey) ontsnapt aan zijn vrouwelijke, kannibalistische belaagsters met de truc van de missionaris- positie. Hij wordt door hen als lust-object zo uitgeput, dat hij maar ternauwernood van de wisse dood door Vrijdag (Harrison) gered wordt.

The Hunted Lady

1977 | Misdaad

Verenigde Staten 1977. Misdaad van Richard Lang. Met o.a. Donna Mills, Robert Reed, Lawrence Casey, Andrew Duggan en Will Sampson.

Een vrouw die bij de geheime politie werkt, vreest voor haar leven wanneer gangsters een komplot tegen haar opzetten. Voorspelbare pilot met elementen van 'The Fugitive Pepper'.

The Dark Side of Innocence

1976 | Drama

Verenigde Staten 1976. Drama van Jerry Thorpe. Met o.a. Joanna Pettet, Ann Archer, John Anderson, Kim Hunter en Lawrence Casey.

Soap opera over Pettet, een huisvrouw die zich door de huiselijke beslommeringen onderdrukt voelt, van man en twee kinderen wegloopt en Archer, haar zuster, die verbitterd is door haar echtscheiding.

The Student Nurses

1970 | Drama

Verenigde Staten 1970. Drama van Stephanie Rothman. Met o.a. Elaine Giftes, Karen Carlson, Brioni Farrell, Barbara Leigh en Reni Santoni.

Een verrassend aardige, met een gering budget vervaardigde [KL]soap opera [KLE], waarin gedetailleerd wordt ingegaan op de romantische avonturen van vier jonge vrouwen in het laatste jaar van hun verpleegstersopleiding. Dit is de eerste van niet minder dan vijf (!) 'verpleegstersfilms' die Roger Corman produceerde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lawrence Casey op televisie komt.

Reageer