Dave Allen

Acteur, Componist

Dave Allen is acteur en componist.
Er zijn 1 film en 1 serie gevonden.

Love

2016 | Televisieserie, Komedie

Verenigde Staten 2016. Televisieserie van Judd Apatow, Lesley Arfin en Paul Rust. Met o.a. Gillian Jacobs, Paul Rust, Dave Allen, Steve Bannos en Chris Witaske.

Netflix-serie over Mickey en Gus die elkaar ontmoeten en verliefd worden. Waarna ze in ongemakkelijke situaties terechtkomen met betrekking tot intimiteit, vertrouwen, liefde en andere zaken (die ze liever hadden vermeden). TV-serie uit de stal van Judd Apatow (eerder verantwoordelijk voor films als Knocked Up, Superbad en de serie Girls).

The Harvest

1993 | Thriller, Film noir

Verenigde Staten 1993. Thriller van David Marconi. Met o.a. Leilani Sarelle, Miguel Ferrer, Tim Thomerson, Henry Silva en Harvey Fierstein.

Regisseur Marconi is tevens verantwoordelijk voor het scenario van deze film over een scenarioschrijver uit Hollywood, Charlie Pope (Ferrer), die zijn vakantie doorbrengt in een decadente badplaats in Mexico. Wanhopig op zoek naar sensationeel materiaal voor zijn volgende scenario, raakt de antiheld betrokken (in meerdere opzichten) bij een geruchtmakende zwarte handel in gestolen menselijke organen. Je moet deze lugubere film - waarvan gedeeltes zich uitsluitend in het hoofd van de hoofdpersoon afspelen - tot aan de laatste verrassende wending bekijken om uiteindelijk de cynische plot in het juiste perspectief te kunnen zien. Ferrer en hoofdrolspeelster Leilani Sarelle trouwden na de productie van deze film. Ferrer's goede vriend George Clooney doet een bizar gastoptreden als travestiet. Camerawerk van Emmanuel Lubezki.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dave Allen op televisie komt.

Reageer