Tor Altmayer

Acteur

Tor Altmayer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Un Corpo caldo per l'inferno

1969 | Misdaad

Italië 1969. Misdaad van Franco Montemurro. Met o.a. Jean Valmont, Krista Nell, George Patton, John Bennedy en Tor Altmayer.

Vier inbrekers beroven een juwelierszaak in Cannes en duiken met de buit en een paar willige vriendinnen onder, terwijl een vasthoudende politieman de zaak tot klaarheid brengt. Deze film is volmaakt onbeduidend en oninteressant, slechts de orginele titel, hoewel flauwekul, is spannend. USA-titel: COLD CORPSE IN HELL.

Un Dollaro bucato

1965 | Western

Italië/Frankrijk 1965. Western van Giorgio Ferroni. Met o.a. Giuliano Gemma, Evelyn Stewart, John McDouglas, Pierre Cressoy en Andrea Scotti.

Ex-kapitein wordt na de burgeroorlog gehuurd om outlaw te arresteren. Dat blijkt zijn eigen broer en de opdrachtgever is de echte schurk. Een van de eerste spaghetti-westerns die internationaal opgang maakte en verraste door hardheid. Vanwege export noemde Gemma zich Montgomery Wood en regisseur Ferroni Kelvin Jackson Paget.

La Sfinge sorride prima di morire - stop - Londra

1964 | Actiefilm

Italië/Duitsland/Egypte 1964. Actiefilm van Duccio Tessari. Met o.a. Tony Russell, Maria Perschy, Ivan Desny, Manuela Kent en Salah Zoulfikar.

De nationale bank van Caïro is van de goudvoorraad beroofd en de verdenking bestaat dat de buit is verstopt in een gebied waar een archeologische expeditie met opgravingen bezig is. Een agent van de Britse verzekeringsfirma Lloyds krijgt de opdracht zich bij de archeologen aan te sluiten. Dit onderhoudende misdaadverhaal wordt boven de vlakke regie en het middelmatig acteren uitgetild door spectaculaire Egyptische locaties, van de metropool Caïro tot de woestijn en de Nijl vol krokodillen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tor Altmayer op televisie komt.

Reageer