Christian Juttner

Acteur

Christian Juttner is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Ghosts Of Buxley Hall

1980 | Komedie

Verenigde Staten 1980. Komedie van Bruce Bilson. Met o.a. Monte Markham, Dick O'Neill, Victor French, Louise Latham en Rad Daly.

Een militaire academie zit in geldnood, en om dat probleem op te lossen is de leiding bereid een fusie aan te gaan met een meisjesschool. Daar komen de geesten van de oprichters van de academie tegen in opstand: ze verklaren de oorlog aan de vrouweninvasie.

The Million Dollar Dixie Deliverance

1978 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1978. Avonturenfilm van Russ Mayberry. Met o.a. Brock Peters, Christian Juttner, Chip Courtland, Alicia Fleer en Kyle Richards.

Peters is een gevangen Yankee-soldaat (een Noordelijke dus) die gedurende de Amerikaanse burgeroorlog de verantwoordelijkheid op zich neemt om een groep jongeren veilig door de oorlogslinies te manoeuvreren.

The Boy Who Talked to Badgers

1975 | Familiefilm

Verenigde Staten 1975. Familiefilm van Gary Nelson. Met o.a. Christian Juttner, Carl Betz, Salome Jens, Stuart Lee en Robert Donner.

Disneyfilm waarin de jonge Juttner en zijn vader, Betz, voortdurend met elkaar overhoop liggen. De jongen zoekt troost bij de dassen die op hun land voorkomen en heeft een hechte vriendschapsrelatie met deze beestjes. De bom barst wanneer pa iemand (Donner) in dienst neemt om de dieren van zijn land te verjagen.

Return of the Big Cat

1974 | Western, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1974. Western van Tom Leetch. Met o.a. Jeremy Slate, Pat Crowley, Jeff East, Kim Richards en Christian Juttner.

Een met gebruikelijke zorg gemaakte avonturenfilm van Disney naar het boek [KL]The year of the big cat[KLE] van Lew Dietz. De jonge East (een acteur die vaak door de Disney-company werd gebruikt in jeugdfilms) beleeft de nodige avonturen.

Pssst! Hammerman's After You!

1974 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1974. Familiefilm van Jack Regas. Met o.a. Christian Juttner, Jim Sage, Lance Kerwin, Titos Vandis en Jack Manning.

Goede bewerking van Bob Rodgers van het boek [KL]The 18th Emergency[KLE] van Betsy Byars. Een jongen (Juttner) die `Mouse` genoemd wordt, komt voortdurend in botsing met de sterkste jongen van de school, Hammerman (Sage). De klas geniet ervan. Tot Juttner besluit de moeilijkheden tegemoet te treden en zo de weg naar het volwassen worden inslaat. Met zorg gemaakte film die van diverse kanten de nodige prijzen en nominaties ontving.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Juttner op televisie komt.

Reageer