Pedro Mari Sánchez is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Viento de cólera

1988 | Avonturenfilm

Spanje 1988. Avonturenfilm van Pedro de la Sota. Met o.a. Aitana Sánchez-Gijón, Juan Echanove, Emma Penella en Pedro Mari Sánchez.

Ten tijde van de verovering van Amerika, keert een deserteur terug naar zijn land om een erfenis op te halen waar hij zich eigenaar van acht; zijn oom werkt hem tegen. De eerste lange film van deze regisseur. Het script is wat zwak, maar de regie is goed.

Otra vuelta de tuerca

1985 | Drama, Fantasy

Spanje 1985. Drama van Eloy de la Iglesia. Met o.a. Pedro Mari Sánchez, Queta Claver, Asier Hernández Landa en Cristina Reparaz.

Een jonge jezuïet krijgt de taak om voor twee kinderen met psychologische problemen te zorgen. Een herverfilming van de film THE INNOCENTS van Jack Clayton. Onberispelijk gerealiseerd, hoewel het de film aan dramatische kracht ontbreekt.

Del amor y de la muerte

1977 | Avonturenfilm, Erotiek, Komedie

Spanje 1977. Avonturenfilm van Antonio Giménez Rico en Antonio Gimenez Rico. Met o.a. Amparo Muñoz, La Polaca, Simón Andreu, Antonio Ferrandis en Pedro Mari Sánchez.

In de middeleeuwen ontstaat een verboden liefde tussen twee jonge mensen. Een zodanig lompe film dat de erin voorkomende seks- en geweldsscènes grotesk overkomen.

Abortar en Londres

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Gil Carretero. Met o.a. Pedro Mari Sánchez, Sandra Mozarowski, Celia Torres en Lola Herrera.

Een jonge vrouw, die voor de ogen van haar verloofde door een paar nozems wordt verkracht, ontdekt na enige tijd dat ze in verwachting is. Deze film is een zwak, opportunistisch misbaksel.

El Calor de la llama

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Antonio Ferrandis, Elli MacClure, Pedro Mari Sánchez en Antonio Mayans.

Een man op rijpere leeftijd verlangt hevig naar een jong en aantrekkelijk meisje. Een erotisch, slecht geregisseerd drama met een middelmatig scenario.

Chely

1976 | Komedie, Erotiek

Spanje 1976. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Nadiuska, Fernando Fernán-Gómez, Josele Román, Pedro Mari Sánchez en Tomás Zori.

We zien de erotische uitstapjes van een bende jonge losbollen. Aan deze zeer slechte film kan zelfs de aanwezigheid van de grote Fernando Fernán-Gómez niets verbeteren.

En la cresta de la ola

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Javier Escrivá, Vicky Michelle, Julia Gutiérrez Caba, Elvira Quintillá en Pedro Mari Sánchez.

Een ongetrouwde man van middelbare leeftijd raakt verliefd op een meisje. Een volkomen belachelijke produktie.

El Refugio del miedo

1974 | Sciencefiction

Spanje 1974. Sciencefiction van José Ulloa. Met o.a. Craig Hill, Teres Gimpera, Patty Shepard, Pedro Mari Sánchez en Fernando Hilbeck.

Drie mannen en twee vrouwen raken geïsoleerd in een atoomschuilplaats. Een sympathieke maar toch zeer zwakke film.

Huyendo del halcón

1966 | Misdaad

Verenigde Staten/Spanje 1966. Misdaad van Cecil Barker. Met o.a. John Ireland, Dianne McBain, Ricardo Palacios en Pedro Mari Sánchez.

Een zoon van een Amerikaans echtpaar hoort in Madrid een gesprek tussen moordenaars, waardoor ze alle drie doelwit worden van een achtervolging. Een onbeduidende film.

Los 7 bravísimos

1964 | Familiefilm, Drama

Spanje 1964. Familiefilm van Leon Klimowsky. Met o.a. Pedro Mari Sánchez, Venancio Muro en Elena María Tejeiro.

Een groep kinderen doodt de tijd met het schrijven van draaiboeken. Het verval van het Spaanse kindercinema.

El niño y el ladrón

1964 | Drama

Spanje/Mexico 1964. Drama van Tulio Demicheli. Met o.a. Nino del Arco, José Calvo, Pedro Mari Sánchez en Manuel Alexandre.

Een arbeider wordt ervan beschuldigd het geld gestolen te hebben, dat de inwoners van een dorp wilden gebruiken om een beeld van de Heilige Maagd te kopen. Drie kinderen, die bevriend zijn met de man, denken dat hij onschuldig is en besluiten de ware schuldige op te sporen. Een van de vele Spaanse films die aan het begin van de jaren zestig werden gemaakt in opdracht van de regering. Bestemd voor kinderen.

Juego de hombres

1963 | Familiefilm, Fantasy

Spanje 1963. Familiefilm van José Luis Gamboa. Met o.a. Pedro Mari Sánchez, Antonio Brañas en Frank Latimore.

Een kind komt een hond tegen die zojuist een speciale missie heeft volbracht... De film is zelfs voor kinderen onuitstaanbaar.