Gary Waddell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sweet Talker

1990 | Komedie, Misdaad

Australië 1990. Komedie van Michael Jenkins en Michael Jenskins. Met o.a. Bryan Brown, Karen Allen, Justin Rosniak, Chris Haywood en Bill Kerr.

Een onderhoudende, luchtige, plezierige, voorspelbare komedie over gladpratende oplichter Brown die de bevolking van een badplaatsje in de maling neemt met een schitterend verhaal over een schat van een Spaans galjoen, dat voor de kust gezonken zou zijn. Als hij verliefd wordt op de Amerikaanse weduwe Allen, wil hij blijven en krijgt hij spijt van zijn leugens. De hebzuchtige projectontwikkelaar Haywood wordt afgebeeld als een grotere schurk dan drugsdealer Hehir, die alleen maar zijn geld wil komen witwassen! Naar een scenario van Tony Morphett waaran Brown meeschreef. De uitstekende fotografie is van Russell Boyd. Ook bekend als CONFIDENCE.

Stir

1980 | Drama

Australië 1980. Drama van Stephen Wallace. Met o.a. Bryan Brown, Max Phipps, Dennis Miller, Michael Gow en Phil Motherwell.

Een aangrijpend verhaal over het gevangenisleven dat zich concentreert op de botte houding van de cipiers en een hoogtepunt vindt in geweld en vernieling. Uitstekend acteerwerk van alle medespelenden, speciaal van Brown. De eerste hoofdfilm die door Wallace werd geregisseerd, en met succes! Een script van Ben Jewson, gebaseerd op eigen ervaringen.

Oz

1976 | Muziek

Australië 1976. Muziek van Chris Löfvén. Met o.a. Joy Dunstan, Graham Matters, Bruce Spence, Michael Carmen en Gary Waddell.

Een saaie, moderne allegorie op THE WIZARD OF OZ, waarin Dorothy als rockfanaat door het Australische land trekt om de popster Wizard te zien. Zelfs de muziek mist kracht. Toch schijnt OZ in bepaalde kringen een cultfilm te zijn geworden. In 'Mad Magazine' werd een soortgelijk verhaal met meer succes in stripvorm gebracht.