Ruben Rojo

Regisseur, Acteur

Ruben Rojo is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Per 1000 dollari al giorno

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Silvio Amadio. Met o.a. Zachary Hatcher, Dick Palmer, Ruben Rojo, Anna-Maria Pierangeli en Mirko Ellis.

Hud Baxter is vastbesloten zich te wreken op de gebroeders Clark, die op een laffe manier zijn ouders hebben vermoord. Hij neemt schietlessen en slaagt erin zich als lijfwacht bij de Clarks te laten engageren. De rest laat zich raden. Een routineuze spaghetti-western waarvan het scenario al een paar keer is gebruikt. Duurt gelukkig maar 78m, en krijgt dus niet eens de tijd om echt vervelend te worden.

La Battaglia dell'ultimo panzer

1968 | Oorlogsfilm

Italië 1968. Oorlogsfilm van Ruben Rojo. Met o.a. Roberto Maldera, Carlo Simoni, Enrique Avila, Gustavo Rojo en Mirella Pamphil.

Een Italiaanse film over Duitsers, die in Frankrijk tegen Amerikanen vechten. Gelukkig zijn er geen taalproblemen in dit quasi-psychologische drama over een bezeten tankcommandant, die een verloren strijd wil voortzetten. Les: oorlog is zinloos. Maar dat wisten we al. USA-titel: THE BATTLE OF THE LAST PANZER.

Rimal Min Thabeb

1967 | Misdaad

Libanon 1967. Misdaad van Youssef Chahine. Met o.a. Faten Hamama, Paul Barge, Doreid Laham, Abdelwahab el-Doukkali en Elena Maria Téjeiro.

Ingewikkeld, warrig en totaal ongeloofwaardig scenario van niemand minder dan de beroemde schrijver Ishan Abdel Koddous. Een bedoe[KA3]ien ontvoert de verloofde van zijn rivaal en vertrekt vervolgens naar Spanje om daar als torero op te treden (!). Laten we niet stilstaan bij de talrijke onwaarschijnlijke verwikkelingen: hij wordt een populaire held voordat hij aan de drank raakt, maar dan verschijnt zijn verloofde en wordt hij opnieuw de grootste torero van Spanje, terwijl aan het einde van de corida de rivaal van het begin zijn vriendin op de tribune doodsteekt!! Hoe is het mogelijk dat Chahine zo regelmatig van zijn meesterwerken (SALADIN) overstapt op de waardelooste vehikels? Bovendien is de film gedraaid in Marokko, Spanje en Libanon en vertoont hij alle gebreken die een bonte en (gezien het scenario) slecht gekozen internationale bezetting maar met zich mee kan brengen. Alleen de Fransman Barge is (meestal) overtuigend, terwijl de populaire Egyptische actrice Hamama zich aardig weet te redden ondanks haar onmogelijke rol.

Il Nostro Agente a Casablanca

1966 | Misdaad

Spanje/Italië 1966. Misdaad van Tulio Demicheli. Met o.a. Lang Jeffries, Isabella Biancini, Barbara Nelli, Olga Omar en Paco Moran.

CIA-agent Brian Kervin krijgt de opdracht een dossier te bemachtigen waarmee het staatshoofd Dam van een Zuidoostaziatische staat kan worden gechanteerd, ten nadele van de USA. De concurrentie die hem te slim af lijkt te zijn, rijdt zichzelf dood. Genante acteerprestaties in een ongeloofwaardig verhaal uit een dertien-in-een-dozijnreeks. Biancini is in de credits vermeld als Thea Fleming.

El Baron del terror

1961 | Horror

Mexico 1961. Horror van Chano. Met o.a. Chano Urueta, Abal Salazar, Ariadna Welter, Mauricio Garces en Ruben Rojo.

Absolute nonsens over een drie honderd jaar oude tovenaar, die in de gedaante van een duivels monster wraak neemt op de nazaten van degenen die hem destijds op de brandstapel brachten. Ook bekend onder de titel THE BRAINIAC.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ruben Rojo op televisie komt.

Reageer