Steven Miller

Regisseur, Acteur, Componist

Steven Miller is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Saints and Sinners

1996 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1996. Misdaad van Paul Mones. Met o.a. Damian Chapa, Jennifer Rubin, Scott Plank, William Atherton en Damon Whitaker.

Ogenschijnlijk zijn 'Pooch' en 'Big Boy' twee gezworen vrienden die hun positie zoeken in de misdaadhiërarchie van hun stad. Pooch verbergt echter een geheim dat hij onmogelijk kan delen met Big Boy. Ze proberen de lokale drugdealers onder controle te krijgen om zo uiteindelijk in contact te komen met de leider van het grootste syndicaat, Tommy The Cow. De politie, in het bijzonder detective Mc Cone en Captain Reinekie, hoopt op een meeting waar alle partijen elkaar zullen ontmoeten, zodat ze iedereen in één keer te grazen kunnen nemen. Als de dag van de grote confrontatie aanbreekt, vertrouwt Pooch ook de 'good guys' niet meer en beseffen hij en Big Boy dat ze in een situatie zijn terechtgekomen waar mensen niet zijn wat ze lijken. (IdH/VPRO Gids)

She Woke Up

1991 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1991. Thriller van Waris Hussein. Met o.a. Lindsay Wagner, David Dukes, Frances Sternhagen, Maureen Mueller en Ron Frazier.

Nadat ze het slachtoffer werd van een moordaanslag, blijft rijke erfgename Wagner veertien maanden in coma. Bij haar ontwaken kan ze zich uiteraard niets meer herinneren en haar potentiële moordenaar loopt nog steeds vrij rond! Haar echtgenoot Dukes was verdachte nr. 1, maar zij ís overtuigd van zijn onschuld. Toch moet het iemand zijn uit haar onmiddellijke omgeving. Vrijwel spanningsloze suspense naar een scenario van Claire Labine met de obligate dosis rode haringen om uiteindelijk slachtoffer en dader met elkaar te confronteren. Niemand zal van deze voorspelbare film wakker blijven. Fotografie is van Robert Steadman en Christopher Franke componeerde een passende synthesizer score.

Visions

1989 | Thriller

Verenigde Staten 1989. Thriller van Steven Miller. Met o.a. Joe Balogh, Alice Willarreal, Tom Taylor, A.R. Newman en J.R. Pella.

Een man is al zes keer geplaagd door een nachtmerrie waarin een moord werd gepleegd die naderhand ook werkelijk plaatsvond. Nu beweert hij te hebben gedroomd dat hijzelf het volgende slachtoffer zal zijn. Iedereen verklaart hem voor gek. Zwakke thriller over paranormale zaken, met een gegeven dat al vaak en ook vaak beter werd bewerkt. De acteurs zullen vermoedelijk nooit Oscar-kandidaten worden. Het is duidelijk dat er met een uiterst klein budget is gewerkt, en het scenario van Miller is niet meer dan een slecht gestructureerde opeenstapeling van onwaarschijnlijkheden. Een onbeduidend filmpje, fast-food voor de lagere regionen van de video-markt. Camerawerk van Marc Parry.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steven Miller op televisie komt.

Reageer