Viktor Pavlov

Acteur

Viktor Pavlov is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Udachi vam, gospoda!

1992 | Komedie, Drama

Rusland 1992. Komedie van Vadimir Bortko. Met o.a. Vadimir Bortko, Arkadi Inin, Nikolai Karachentsov, Andris Zhargas en Daria Mikhailova.

Deze Russische film gaat over Oleg (Karachentsov), een jonge Russische officier die dienst gedaan heeft bij de Sovjetbezettingsmacht in de (voormalige) DDR. Nadat zijn legeronderdeel naar huis is gestuurd, gaat hij zelf naar Sint Petersburg, waar hij op het vliegveld Olga (Mikhailova) ontmoet die actrice wil worden, en Vladimir (Zhargas), een veteraan- vlieger van de oorlog in Afghanistan die net zoals hij door het nieuwe kapitalisme snel rijk hopen te worden. Ze krijgen te maken met hyperinflatie, gebrek aan huisvesting en nog veel meer sociale problemen, de regelrechte erfenis van het communisme. Ze ontdekken zoals iedereen dat het niet zo gemakkelijk is als ze wel gedacht hadden. De misdaad wiert telig. Interessante film, die komisch bedoeld is en ondanks zijn tekortkomingen best interessant is. De film heeft twee ontknopingen en dat met de bedoeling om aan diverse smaken tegemoet te komen. Het camerawerk is van Vladimir Kovsel.

Gambrinus

1990 | Drama

SU 1990. Drama van Dmitriy Meskhiev. Met o.a. Nina Ruslanova, Michail Bezverkhniy, Irina Rozanova, Alexandr Trofimov en Boris Plotnikov.

Gambrinus is een klein kroegje in Odessa, dat heel populair is bij zeelieden, dieven, hoeren en bureaucraten. Het bier vloeit rijkelijk en zij genieten van het spel van de beroemde joodse violist Sashka. Op een dag horen zij dat Sashka vermoord is tijdens een pogrom. Een film naar het gelijknamige verhaal van Kuprin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Viktor Pavlov op televisie komt.

Reageer