Michael Spence

Regisseur, Editor

Michael Spence is regisseur en editor.
Er zijn 5 films gevonden.

Trapped: Buried Alive

2002 | Thriller, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2002. Thriller van Doug Campbell. Met o.a. Jack Wagner, Gabrielle Carteris en Aubrey Dollar.

De ontwerper van een luxueus skioord in de Alpen probeert de plaatselijke bevolking in te schakelen bij de redding van zijn vrouw en dochtertje, die door een lawine zijn bedolven.

Legend of the Spirit Dog

1997 | Familiefilm, Avonturenfilm, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1997. Familiefilm van Martin Goldman en Michael Spence. Met o.a. Morgan Brittany, David Richards en George Charles.

Sinds de dood van zijn vader woont de elfjarige Jed alleen met zijn moeder, een dierenarts, in Alaska. De gemeenschap verzet zich tegen de komst van een gifdepot in de natuur. Jed sluit vriendschap met de wilde hond Spirit en een oude Eskimo-medicijnman zegt dat de hond grote magische krachten bezit. Hij zegt dat Spirit zal helpen de aanleg van de gifstort tegen te gaan

Edge of Honor

1991 | Actiefilm, Avonturenfilm, Thriller

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Michael Spence. Met o.a. Corey Feldman, Meredith Salenger, Scott Reeves, Don Swayze en David MacIntyre.

Een groepje fervente woudlopers stuit in de diepe bossen van het Noordwesten van Amerika op een bende wapenhandelaren die iedereen die hen voor de voeten loopt, vermoorden. Het scenario is van Marc Rosenbaum, Michael Spence en David O'Malley.

Word of honor

1990 | Drama, Actiefilm

1990. Drama van Michael Spence.

Een groepje fervente woudlopers stuit in de diepe bossen van het Noordwesten van Amerika op een bende wapenhandelaren die iedereen die hen voor de voeten loopt, vermoorden. Het scenario is van Marc Rosenbaum, Michael Spence en David O'Malley.

Hangar 18

1980 | Thriller, Sciencefiction

Verenigde Staten 1980. Thriller van James L. Conway. Met o.a. Darren McGavin, Robert Vaughn, Gary Collins, James Hampton en Philip Abbot.

Het is misschien niet zo erg geloofwaardig en zelfs soms knullig, maar sf-liefhebbers kunnen wel wat met deze pionierende voorloper van The X-files. Drie astronauten die in een baan om de aarde draaien botsen met een buitenaards vervoersmiddel. Een van hen overlijdt en de andere twee krijgen de schuld. De overlevenden willen bewijzen dat ze te maken hadden met buitenaardsen en dat het onbekende schip wordt opgeslagen in de enigmatische hangar nummer 18, maar de Amerikaanse regering, met aan kop een president die herkozen wil worden, zwijgt in alle toonaarden. (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Spence op televisie komt.

Reageer