Rivka Noiman

Acteur

Rivka Noiman is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mar Baum

1997 | Komedie, Drama

Frankrijk/Israël 1997. Komedie van Assi Dayan. Met o.a. Assi Dayan, Tomer Sharon, Rivka Noiman, Yossef Carmon en Guil Alon.

Om negen minuten voor elf krijgt zonnenbrilimporteur Micki Baum (Dayan) van zijn dokter (Alon) te horen dat hij een fatale kanker heeft aan de halsslagader die groeit met een snelheid van 14 mm per seconde. De arts berekent dat Micki nog maximum 92 minuten zal leven. Totaal verrast stapt hij in zijn wagen en al vlug beseft hij dat hij nergens terecht kan. Zijn vrouw Dalia (Noiman), een tv-productrice, denkt dat het om een grap gaat. Zijn zoon Guy (Sharon), een drilsergeant, begrijpt niet waarover hij het heeft. Micki wil alles in gereedheid brengen voor zijn heengaan. Intussen overdenkt hij hoe zijn familie zal reageren op zijn tragisch lot. Na LIFE ACCORDING TO AGFA en ELECTRIC BLANKET sluit Dayan zijn trilogie over de onvoorspelbaarheid van het leven af met deze tragische zwarte komedie over een man die verneemt dat hij nog maar anderhalf uur te leven heeft en die dan merkt hoeveel tijd er in een mensenleven verloren gaat met onbelangrijke zaken. Ondanks het gegeven wordt de film nergens bitter of deprimerend, integendeel, Dayan die ook de titelrol speelt stopte zijn scenario vol relativerende humor. Avi Korn stond achter de camera. Ook uitgebracht als THE 92 MINUTES OF MR. BAUM.

Jesus

1979 | Biografie

Verenigde Staten 1979. Biografie van Peter Sykes. Met o.a. John Kirsh, Brian Deacon, Rivka Noiman, Yossef Shiloah en Niko Nitai.

Een nietszeggende rechtlijnige film over het leven van Jezus, geproduceerd door The Genesis Project en in Israël opgenomen, maar niet iets om voor thuis te blijven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rivka Noiman op televisie komt.

Reageer