Charles Lampkin

Acteur

Charles Lampkin is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Hurricane

1974 | Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1974. Avonturenfilm van Jerry Jameson. Met o.a. Larry Hagman, Martin Milner, Jessica Walter, Barry Sullivan en Will Geer.

Levendige opnamen van een enorme orkaan kunnen het gemakkelijk opnemen tegen de GRAND HOTEL-achtige, stereotiepe karakters die zich in het rampgebied bevinden.

Hammer

1972 | Misdaad

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Bruce Clark. Met o.a. Fred Williamson, Bernie Hamilton, Vonetta McGee, William Smith en Charles Lampkin.

Zwarte bokser gaat met het syndicaat op de vuist in snel, maar leeghoofdig melodrama.

Toys in the Attic

1963 | Drama

Verenigde Staten 1963. Drama van George Roy Hill. Met o.a. Dean Martin, Geraldine Page, Yvette Mimieux, Wendy Hiller en Gene Tierney.

Een ingehouden bewerking door James Poe van het toneelstuk van Lillian Hellman over een man die thuiskomt met een kindbruidje. Page en Hiller zijn Martins bemoeizuchtige zussen. Het camerawerk is van Joseph F. Biroc.

Rider on a Dead Horse

1962 | Western

Verenigde Staten 1962. Western van Herbert L. Strock en Herbert Strock. Met o.a. John Vivyan, Bruce Gordon, Kevin Hagen, Lisa Lu en Charles Lampkin.

Sjofel verslag van een trio goudzoekers die elkaar erbij proberen te lappen.

Five

1951 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1951. Sciencefiction van Arch Oboler. Met o.a. William Phipps, Susan Douglas, James Anderson, Charles Lampkin en Earl Lee.

Intrigerende, originele film van de hand van de beroemde radioschrijver/-regisseur Oboler, over de vijf overlevenden van een nucleaire holocaust. Er wordt nogal wat in gepraat - soms zelfs wordt de aandacht sterk gericht op het verzorgde proza - maar desondanks zeker een interessant produkt. Opgenomen in en om Obolers Frank Lloyd Wright-huis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Lampkin op televisie komt.

Reageer