Ferdinando Poggi

Acteur

Ferdinando Poggi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster

1975 | Komedie, Western

Duitsland 1975. Komedie van Ernst Hofbauer. Met o.a. Robert Widmark, Wolf Goldan, Rinaldo Talamonti en Ferdinando Poggi.

Twee olijke nietsnutten worden ingeschakeld om het transport van een gouden madonnabeeld te bewaken. Deze onge[KA3]inspireerde slapstick tegen een [KL]western[KLE]-achtig decor (Columbia) is alleen aardig voor wie volstrekt niets van een film verlangt.

Che stangata... ragazzi!

1975 | Avonturenfilm

Duitsland/Italië 1975. Avonturenfilm van Ernst Hofbauer. Met o.a. Robert Widmark, Bob Goldan, Rinaldo Talamonti, Martha Estella Galle en Fernando San Miguel.

Een banale en luidruchtige avonturenklucht van de doorgaans in Tiroler seks gespecialiseerde Hofbauer. Widmark en Goldman zijn twee vrienden die op reis door Colombia allerlei onsamenhangende avonturen beleven en regelmatig aan het knokken gaan, ook al is daar niet direct een aanleiding voor. Deze derderangs imitatie van de Bud Spencer/Terence Hill-films is jammerlijk tijdverlies. Duitse titel: ZWEI TEUFELSKERLE AUF DEN WEG INS KLOSTER.

Minnesota Clay

1965 | Western

Italië/Frankrijk/Spanje 1965. Western van Sergio Corbucci. Met o.a. Cameron Mitchell, Georges Rivière, Ethel Rojo, Diana Martín en Antonio Casas.

Regisseur Corbucci heeft altijd in de schaduw gestaan van voornaamgenoot Leone, maar maakte ook een aantal hoog aangeschreven spaghettiwesterns (Django, The Great Silence). Minnesota Clay is te beschouwen als een soort stijloefening, want veel plotdetails en andere elementen keren beter uitgewerkt terug in Corbucci's latere films. De titelheld is een ex-sheriff die vals werd beschuldigd, ontsnapte uit het gevang en nu zint op wraak. Zoals veel Corbucci-helden lijdt Clay aan een fysiek gebrek: hij wordt langzaam blind. Dat hoeft geen spektakel uit te sluiten, zoals op de poster wordt beloofd: 'The sightless gunman... who killed by sound!'

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ferdinando Poggi op televisie komt.

Reageer