Chucho Salinas

Acteur

Chucho Salinas is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La mujer de a seis litros

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Kitty de Hoyos, Héctor Suáres, Chucho Salinas en Roberto Cañedo.

Een komische film die bestaat uit de episoden La mujer de a seis litros, Abismo en Sinesio Santo respectievelijk naar verhalen van Guy de Maupassant, Leonid Andrejev en Ricardo Garibay. De film werd de grond in geboord door de kritiek, maar was succesvol bij het publiek.

Rocambole vs. la Secta del Escorpión

1965 | Avonturenfilm, Fantasy

Mexico 1965. Avonturenfilm van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Julio Alemán, María Duval, Chucho Salinas en Carlos López Moctezuma.

Het tweede avontuur van Rocambole, die dit keer samen met de zijnen moet strijden tegen een mysterieuze sekte die over de wereld wil heersen. Het vervolg op ROCAMBOLE VS. LAS MUJERES ARPIAS.

Nacidos para cantar

1965 | Komedie, Musical

Mexico/Argentinië 1965. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Enrique Guzmán, Julissa, Violeta Rivas en Chucho Salinas.

Een jongen doet zich, op diens verzoek, voor als een bekende Argentijnse zanger. De zaak wordt ingewikkelder wanneer de vriendin van de zanger verschijnt en de jongen verliefd wordt op een ander meisje. Een onverdraaglijke muzikale komedie.

Muchachos impacientes

1965 | Komedie, Musical

Mexico/Argentinië 1965. Komedie van Julio Saraceni. Met o.a. Marco Antonio Muñíz, Emily Cranz, Chucho Salinas en Juan Ramón.

Twee platenmaatschappijen halen allerlei toeren uit om succesvolle zangers onder contract te krijgen. Een van de maatschappijen slaagt erin een aantal buitenlandse zangers te contracteren. Tussen hen ontstaan allerlei amoureuze verhoudingen. De film kreeg een prijs van het Argentijnse Instituto Nacional de Cinematografía voor het beste scenario. Toch is het niet meer dan een routinewerkje.

Neutrón contra el criminal sádico

1964 | Avonturenfilm, Fantasy

Mexico 1964. Avonturenfilm van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Wolf Ruvinskis, Gina Romand, Rodolfo Landa en Chucho Salinas.

Een inspecteur van politie vraagt hulp aan zijn vriend Neutron bij de oplossing van een serie mysterieuze moordzaken. De eerste film van een reeks over de gemaskerde Neutron, waarin Ruvinskis wedijverde met Santo, de man met het zilveren masker. Net als het vervolg NEUTRON CONTRA LOS ASESINOS DEL KARATE bestaat deze film uit drie episoden.

Siempre estaré contigo

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Julián Soler. Met o.a. Rosita Quintana, Rafael Bertrand, Carlos Riquelme en Chucho Salinas.

Een zangeres vecht met al haar kracht tegen het drankprobleem van haar man. Niet geheel vrij te pleiten van plagiaat van THE COUNTRY GIRL, maar vooruit: draaglijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chucho Salinas op televisie komt.

Reageer