Carlo Giuffrè is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

L' Ombra nera del Vesuvio

1987 | Misdaad

Italië 1987. Misdaad van Steno. Met o.a. Carlo Giuffrè, Massimo Ranieri, Marcel Bozzuffi, Claudio Amendola en Clelia Rondinella.

In deze film over vrienden en aartsvijanden hebben Napolitaanse misdaadbendes de stad in hun gewelddadige greep. Camorra tegen Camorra, leider tegen leider, oog om oog. Twee misdaadfamilies strijden om de macht over Napels, Don Carità en zijn drie zonen tegen Don Bonanno en de gebroeders Sposito. Aan het eind is er slechts geweld en dood voor allen. Een goed script van Steno en Lucio De Caro.

Son contento

1983 | Romantiek, Komedie

Italië 1983. Romantiek van Maurizio Ponzi. Met o.a. Francesco Nuti, Barbara De Rossi, Carlo Giuffrè en Ricky Tognazzi.

Een oud, afgezaagd verhaal met een stel melodramatische figuren. Een cabaretartiest raakt in een geestelijke en lichamelijke crisis als de vriendin die hij vier jaar heeft gehad hem verlaat. Daardoor verliest hij een stel lucratieve contracten voor optredens, maar gelukkig maken zijn vriendin en hij het weer goed. Een voorspelbare film met een zwak verhaal, die je rustig kunt missen.

La Cameriera seduce i villeggianti

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Armando Grimaldi. Met o.a. Annamaria Rizzoli, Carlo Giuffrè, Isabella Biagini en Giorgio Bracardi.

Een jong echtpaar beheert een hotelletje, maar de schuldenlast drukt en de vrouw tracht de schuldeiser te verleiden om uit de financiële problemen te geraken. Als zij een lading drugs ontdekken, zijn ze echter uit de brand. Wat grappen en naakt zijn het enige wat de film te bieden heeft, afgezien van een slecht verhaal en idem spel. Engels titel: FROM POLE TO EQUATOR.

La supplente

1975 | Erotiek, Komedie

Italië 1975. Erotiek van Guido Leoni. Met o.a. Carmen Villani, Dayle Haddon en Carlo Giuffrè.

Een leerling wordt verliefd op een mooie, sexy lerares en probeert haar te verleiden. Hij is niet de enige, het lijkt alsof iedereen met de uitdagende, jonge vrouw naar bed wil. De mooie vrouwen in een aantal naaktscènes kunnen deze slechte film niet redden.

Bella, ricca, lieve difetto fisico, cerca anima

1973 | Komedie, Drama

Italië 1973. Komedie van Fernando Cicero. Met o.a. Carlo Giuffrè, Marisa Mell, Erika Blanc en Gina Rovere.

Om te overleven huwt een man een rijke weduwe maar hij is verliefd op een andere vrouw en voor haar berooft hij een sanatorium voor bejaarden. De vrouw gaat naar Zwitserland om met hem te gaan samenwonen en trekt vervolgens in bij zijn zwangere vrouw. Een gemiddelde komedie met matig spel en mooie vrouwen.

Per amore o per forza

1971 | Romantiek, Komedie

Italië 1971. Romantiek van Massimo Franciosa. Met o.a. Michèle Mercier en Carlo Giuffrè.

Man leeft gescheiden van zijn vrouw en beduvelt ook nog eens zijn vriendin. Die doet alles om hem terug te krijgen en ruïneert hem. Hij laat stiekem haar gangen nagaan. Soms best aardig, maar meestal alleen maar vervelend.

Mazzabubù...quante corna stanno quaggiu?

1971 | Erotiek, Komedie

Italië 1971. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Carlo Giuffrè, Isabella Biagini en Maurizio Bonuglia.

Een pikante lichte komedie bestaande uit meerdere verhalen die overspel als onderwerp hebben. Voornamelijk banaal, fantasieloos en vulgair, en niet eens grappig.