Kitty Swan

Acteur

Kitty Swan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Zan, re della giungla

1969 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1969. Avonturenfilm van Manuel Caño. Met o.a. Steve Hawks, Kitty Swan, Doris Christanel en Maya Camerini.

Een gespierde rimboevechter trekt zich het lot aan van de koningin der Amazones, die door een tweetal verwerpelijke goudzoekers is ontvoerd. Men kan slechts onbedaarlijk schateren om deze onthutsend infantiele jungle-avonturen. Let vooral even op de vertederende onhandigheid waarmee het in bikini geklede Amazonevolkje het wapentuig hanteert. USA/GB-titel: THE KING OF THE JUNGLE.

Gungala, la pantera nuda

1968 | Avonturenfilm

Italië 1968. Avonturenfilm van Ruggero Deodato. Met o.a. Kitty Swan, Micaela Pignatelli, Angelo Infanti, Tiffany Anderson en Jeff Tangen.

De hoofdrolspeelster is een (allerminst naakt) pantermeisje, dat in de oerwouden van Oeganda betrokken raakt bij de strijd om een diamantmijn. Ontstellend naïeve nonsens in een zeldzaam incompetent gemaakt jungle-avontuur. Deodato regisseerde onder de naam Roger Rockfeller, maar ook dat mocht niet baten.

Gungala, la vergine della giungla

1967 | Avonturenfilm

Italië 1967. Avonturenfilm van Romano Ferrara. Met o.a. Kitty Swan, Linda Veras, Poldo Bendandi, Conrad Loth en Archie Savage.

Ditmaal wordt de allerminst maagdelijke Gungala, het pantermeisje, door inboorlingen voor de re[KA3]incarnatie van een Oegandese afgod gehouden en deze film vertelt hoe dit gekomen is. Opnieuw een machteloos, oninteressant rimboe-spektakel rond Kitty Swan als de hoofdrolspeelster (hoewel verzamelaars van geschifte werkjes beide GUNGALA-avonturen onder geen beding mogen missen). Ferrara staat op de titelrol als Mike Williams.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kitty Swan op televisie komt.

Reageer