Richard Willis

Acteur

Richard Willis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Maigret Sets a Trap

1992 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1992. Mysterie van John Glenister. Met o.a. Michael Gambon, Ciaran Madden, Geoffrey Hutchings, Jack Galloway en James Larkin.

De straten van Montmartre worden onveilig gemaakt door een maniak. Die heeft al vijf keer toegeslagen en de slachtoffers zijn allemaal jonge vrouwen. Gambon als Maigret tast helemaal in het duister in verband met de identiteit van de moordenaar en hij is dan ook verplicht drastisch op te treden. Naar de in 1955 verschenen policier Maigret tend un piège. Ook door Jean Dellanoy in 1975 verfilmd onder die titel met de onvergelijkbare Jean Gabin, overigens een van de beste Maigret-verfilmingen.

The Zoo Robbery

1973 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1973. Familiefilm van Matt McCarthy en John Black. Met o.a. Paul Gyngell, Denise Gyngell, Karen Lucas, Luke Batchelor en Walter McKone.

Zes kinderen die graag voor diefje-met-verlos spelen raken op een oude kanaalschuit betrokken bij een echt overval-avontuur met als blikvanger een grote attraktie van de Londense dierentuin, een yeti. Leuk en levendig.

Ghost in the Noonday Sun

1973 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1973. Komedie van Peter Medak. Met o.a. Peter Sellers, Anthony Franciosa, Spike Milligan, Clive Mevill en Peter Boyle.

Afgrijselijke piratenkomedie die begrijpelijkerwijs nooit grootschalig is uitgebracht. Milligan en Sellers, voormalige partners uit de Goon Show, verschijnen samen in beeld, maar zelfs zij kunnen deze draak niet redden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Willis op televisie komt.

Reageer