Geraldine Page: cast.
Er zijn 36 films gevonden.

Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story

1986 | Drama

1986. Drama van Michael Lindsay-Hogg. Met o.a. Farrah Fawcett, Geraldine Page en Tom Conti.

Fawcett speelt haar rol als Beate Klarsfeld met overtuiging; een huisvrouw die onvermoeid nazi-misdadigers opspoort en die heeft meegeholpen Barbie voor de rechter te krijgen. Conti is haar toegewijde joodse man, die haar door dik en dun steunt. Page is voortreffelijk als concentratiekamp overlevende. Een ander pluspunt is het heldere script zonder zijtakken van Frederic Hunter.

Native Son

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Jerrold Freedman. Met o.a. Carroll Baker, Akosua Busia, Matt Dillon, John Karlen en Victor Love.

Lijzige verfilming van Richard Wrights bestseller uit 1940. De arme jonge zwarte Love vindt een job bij een rijke blanke familie en vermoordt onopzettelijk de dochter des huizes. Door onhandigheid werkt hij zich nog verder in de nesten omdat hij ervan overtuigd is dat zijn 'zwart zijn' onvermijdelijk met het noodlot verbonden is en dat je van de blanken toch niets kunt verwachten. Sober maar weinig intens met lange, aan de oppervlakte zwevende scènes en identificatie met de personages is moeilijk. Laatste film van Page die in 1987 aan een hartaanval stierf. Scenario van Richard Wesley.

My Little Girl

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Connie Kaiserman. Met o.a. Mary Stuart Masterton, James Earl Jones, Geraldine Page, Pamela Payton Wright en Anne Meara.

Een subtiel, gevoelig verslag over Masterton, rijk, romantisch en jong, die in de zomer als vrijwilliger gaat werken in een jeugdgevangenis. Over de hele linie bijzonder goed spel, met als uitschieters Alexander en Lin als twee misbruikte probleemkinderen met wie Masterson te maken krijgt.

Adventures of Huckleberry Finn

1986 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1986. Avonturenfilm van Peter H. Hunt. Met o.a. Patrick Day, Anne Shropshire, Sada Thompson, Geraldine Page en Jim Dale.

Deze serie is de zoveelste verfilming van het beroemde boek van Mark Twain met Day in de titelrol en Oakes als Tom Sawyer. Guy Gallo schreef het scenario en het camerawerk was in handen van Walter Lassally. Ondanks dat is het een mager geheel. Nauwelijks onderhoudend dreutelt het verhaal door. Gish, Hughes en Thompson acteren sterk. De tv-serie bestaat uit 4 delen. Er is ook een bioscoopversie uit gemonteerd van 105m.

White Nights

1985 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1985. Drama van Taylor Hackford. Met o.a. Mikhail Baryshnikov, Gregory Hines, Isabella Rossellini, Helen Mirren en Jerzy Skolimowski.

Met een aantal fraai gefilmde en gechoreografeerde dansscènes verkoop je nog geen bioscoopkaartjes, dus verlopen dansfilms steevast volgens de meest obligate Hollywoodformules. In dit geval is er wel erg veel uit de kast getrokken om het publiek te verleiden: actie, romantiek, melodrama, spionage, politiek, racisme. Het verhaal over een Russische en een Amerikaanse danser die het opnemen tegen de communisten is lachwekkend, maar de dansscènes zijn enerverend. De soundtrack staat vol Sky Radio-toppers – Lionel Richie won een Oscar, Phil Collins werd genomineerd.

Walls of Glass

1985 | Drama

Verenigde Staten 1985. Drama van Scott Goldstein. Met o.a. Philip Bosco, Geraldine Page, Linda Thorson, Olympia Dukakis en Brian Bloom.

Intrigerende, maar wat onevenwichtige karakterstudie met Bosco, goed gecast als middelbare, sonnetten reciterende New Yorkse taxichauffeur die een hekel heeft aan zijn baan en die veel liever een succesvol acteur zou willen zijn. Soms erg traag, maar de film blijft toch boeien.

The Trip to Bountiful

1985 | Drama

Verenigde Staten 1985. Drama van Peter Masterson. Met o.a. Geraldine Page, John Heard, Carlin Glynn, Richard Bradford en Rebecca De Mornay.

Het is 1947. Weduwe Page woont bij haar zoon Heard en schoondochter Glynn in een bescheiden optrekje in Houston. Ze droomt voortdurend van haar geboortedorp Bountiful, een rustig plaatsje dat in haar verbeelding de proporties van een paradijs heeft aangenomen. Ze neemt haar spaarcentjes en stapt op de bus richting Bountiful, tegen de zin van haar zoon, die haar achterna gaat. Een gevoelig portret van een vrouw die geobsedeerd is door herinneringen aan haar vervlogen jeugd. Ook voor haar is het verleden uiteindelijk ongrijpbaar. Een rustige, ontspannende film, die dank zij de geniale vertolking van Page (die een Oscar kreeg voor haar prestatie) geen honingzoete, nostalgische road- movie werd. Horton Foote bewerkte zijn eigen tv-drama, in 1953 gemaakt met Lilian Gish, en het toneelstuk dat hij er later van maakte. Schitterende fotografie van Fred Murphy.

The Bride

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Franc Roddam. Met o.a. Sting, Jennifer Beals, Clancy Brown, David Rappaport en Geraldine Page.

Ambitieuze herverfilming van THE BRIDE OF FRANKENSTEIN imiteert op briljante wijze de stijl en sfeer van de grote gotische horrorfilms - maar lost de belofte van een verlichte psychologische benadering van het verhaal niet in. Zowel Sting als Beals leveren oppervlakkig werk af. De show wordt met gemak gestolen door Rappaport, de dwerg die vriendschap sluit met het monster (Brown); hun scènes maken de film de moeite waard.

The Pope of Greenwich Village

1984 | Misdaad, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1984. Misdaad van Stuart Rosenberg. Met o.a. Eric Roberts, Mickey Rourke, Daryl Hannah, Geraldine Page en Kenneth McMillan.

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Vincent Patrick (die ook het scenario schreef) en gaat over een tweetal Newyorkse Italo-Amerikanen, die na hun baan kwijt geraakt te zijn, in de hoop op beter, een kraak zetten waarbij een politieman per ongeluk omkomt. Het gestolen geld blijkt van een lokale maffia-baas te zijn (The Pope of Greenwich Village, gespeeld door Young) en een beerput van corruptie, misdaad en sociale misstanden wordt opengetrokken. Ondanks de wat lange aanloop om tot het sterke plot te komen en de daaruit voortvloeiende actie is de film een prima milieu-schildering van de zelfkant van het leven in New York City. Overtuigend spel van Roberts en Rourke.

The Parade

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Peter H. Hunt. Met o.a. Michael Learned, Frederic Forrest, Rosanna Arquette, Maxwell Caulfield en James Olson.

Drie generaties vrouwen zien hoe hun bestaan ontwricht raakt wanneer de echtgenoot van een van hen thuiskomt na een zeven jaar durend verblijf in de gevangenis. Intussen bereidt de stad zich voor op de 4 juli-optocht. Het script van N. Richard Nash behoort tot zijn beste werk.

The Dollmaker

1984 | Drama, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1984. Drama van Daniel Petrie. Met o.a. Jane Fonda, Levon Helm, Amanda Plummer, Susan Kingsley en Geraldine Page.

Fonda schittert in haar tv-debuut (bekroond met een Emmy- Award) als het huisvrouwtje van het heuvelachtige platteland van Kentucky die met haar kinderen haar man achterna gaat als hij tijdens WO II een baan krijgt in de grote stad. Zij past zich op de nieuwe situatie geweldig aan en ze speelt het allemaal klaar omdat ze zo handig is en de eindjes goed aan elkaar weet te knopen. Het boek van Harriet Arnow is uitstekend bewerkt door Susan Cooper en Hume Cronyn (die samen Foxfire schreven).

Loving

1983 | Drama

Verenigde Staten 1983. Drama van Michael Lindsay-Hogg. Met o.a. Patricia Kalember, John Shearin, Wesley Addy, Pamela Blair en Lloyd Bridges.

Dit is het leven van diverse families in een universiteitsstad: liefde, haat, moord, seks, jaloezie, intriges, kortom een nieuwe soap-operaserie die van start ging, en van maandag t/m vrijdag elke dag 25 minuten lang in Amerika wordt uitgezonden. Alleen Bridges en Page waren er na de pilotfilm niet meer bij. Als noot zij opgemerkt dat Engelbert Humperdinck in drie afleveringen, op 12, 13 en 14 december '83 in de serie meespeelde. Liefhebbers komen aan hun trekken. De serie is gebaseerd op een verhaal van Agnes Nixon.

The Blue and the Gray

1982 | Historische film, Western, Drama

Verenigde Staten 1982. Historische film van Andrew V. McLaglen. Met o.a. Stacy Keach, John Hammond, Diane Baker, Kathleen Beller en Paul Benedict.

Mini-serie in drie delen. Monumentale verfilming van de Amerikaanse burgeroorlog, met groots opgezette, realistisch gefilmde actiescènes. Keach en Hammond zijn de beide personen rond wie het drama zich afspeelt. Het tv-debuut van Peck, als President Lincoln, en de laatste rol van Oates die vlak na de opnamen stierf. Goede gastrol van Hayden als John Brown, de man die gehangen wordt; Bridges is de fanatieke negerhater. Al Francis leverde prachtig camerawerk af, Bruce Broughton zorgde voor een perfecte muzikale achtergrond, kortom de liefhebbers van het genre komen aan hun trekken.

I'm Dancing as Fast as I Can

1982 | Drama

Verenigde Staten 1982. Drama van Jack Hofsiss. Met o.a. Jill Clayburgh, Nicol Williamson, Dianne Wiest, Daniel Stern en Joe Pesci.

De succesvolle, aan valium verslaafde maakster van tv- documentaires Clayburgh ondergaat een kwellende beproeving wanneer ze abrupt stopt met pillen slikken. Indringend vanwege het onderwerp, maar niet bijzonder goed gemaakt; Clayburgh en haar medespelers zijn echter eersteklas.Een scenario van David Rabe, gebaseerd op Barbara Gordons autobiografie.

Honky Tonk Freeway

1981 | Komedie

Verenigde Staten 1981. Komedie van John Schlesinger. Met o.a. David Rasche, Paul Jabara, Howard Hesseman, Teri Garr en Jenn Thompson.

Een absurd beeld van Amerika rond 1980, in fragmentarische portretten van verschillende mafkezen, wier levens samenkomen in Ticlaw, Florida, een kleine stad die vastbesloten is toeristen aan te trekken, ondanks het ontbreken van een afslag in de nieuwe snelweg. Als uiteenzetting van het leven een mislukking; als dwaze komedie bij vlagen geslaagd. Doet (qua vertelstijl) denken aan Nashville.

Harry's War

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Kieth Merrill. Met o.a. Edward Herrmann, Geraldine Page, Karen Grassle, David Ogden Stiers en Salome Jens.

Gemakzuchtige postbode Herrmann gaat in de clinch met de belastingdienst, nadat zijn tante (Page) ten onrechte een aanslag voor achterstallige belastingen van $190,000 heeft ontvangen. Capra-achtig. Het één-man-tegen-de-burocratie-verhaal is soms roerend, maar meestal overdreven. Herrmann speelt zijn rol ernstig; Merrill schreef tevens het scenario.

Interiors

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Woody Allen. Met o.a. Kristin Griffith, Mary Beth Hurt, Diane Keaton, Geraldine Page en E.G. Marshall.

Drie welgestelde en creatieve New Yorkse zussen krijgen het zwaar te verduren nadat hun fijnbesnaarde moeder door vader wordt verlaten voor een volkse vrouw. Mary Beth Hurt ontroert in de rol van de dochter die het meest wordt geraakt door het pathetische verval van haar moeder (Geraldine Page). Regisseur en scenarist Woody Allen (1935, New York) bracht de cerebrale materie met een zuigende urgentie, conform de Ingmar Bergman-filmtaal die hij eerder ridiculiseerde in bijvoorbeeld Love and Death (1975). De kritieken waren terecht lovend, variërend van 'majestueus' tot 'verbluffend'. Een taai en somber werk met verluchting in de marges.

The Rescuers

1977 | Familiefilm, Animatie

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Wolfgang Reitherman, John Lounsbery en Art Stevens. Met o.a. Bob Newhart, Eva Gabor en Geraldine Page.

Weesmeisje Penny wordt in een naargeestig moeras gevangen gehouden door de slechte Madame Medusa. Ze weet een boodschap in een fles te versturen die wordt ontvangen door The Rescuers, geheime agenten in muizengedaante. Bernard en Bianca komen snel in actie. Het ging in de jaren 70 niet erg goed met Disney's animatiestudio, maar deze sterke animatiefilm zorgde voor een opleving. De kwaliteit kan voor een deel op het conto van Don Bluth (Anastasia) worden geschreven, die bij deze film voor het eerst een credit als animator kreeg.
In de Nederlandstalige versie met de stemmen van oa Annet Nieuwenhuyzen, Aart Staartjes en Ger Smit.
In de originele, Engelstalige versie met de stemmen van oa Bob Newhart, Eva Gabor en Geraldine Page.

Something for Joey

1977 | Biografie

Verenigde Staten 1977. Biografie van Lou Antonio. Met o.a. Geraldine Page, Gerald S. O'Loughlin, Marc Singer, Jeff Lynas en Linda Kelsey.

Het ware levensverhaal van John Cappaletti, de winnaar van de Heismantrofee, en zijn jongere broer Joey die leukemie heeft. Een gevoelige film die nergens sentimenteel wordt.

Nasty Habits

1977 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1977. Komedie van Michael Lindsay-Hogg. Met o.a. Glenda Jackson, Melina Mercouri, Geraldine Page, Sandy Dennis en Anne Jackson.

Een Nixon/Watergate-allegorie in een gekunstelde komedie over een moeder overste die een oogje toeknijpt in een klooster te Philadelphia. De film steunt op één enkele grap. Overwegend in Engeland opgenomen.

The Day of the Locust

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van John Schlesinger. Met o.a. Donald Sutherland, Karen Black, Burgess Meredith, William Atherton en Geraldine Page.

Na zijn studie aan Yale krijgt Atherton een baantje als graficus in een grote studio in Hollywood. Hij voelt zich aangetrokken tot Black, die in hetzelfde complex woont als hij, maar zij heeft meer belangstelling voor rijkere heren. Fascinerende aanpassing van de klassieker van Nathaniel West, die een satirische maar negatieve schets geeft van het Hollywood der mislukkelingen van rond 1935. Hier geen glitter en glamour maar deprimerende toestanden. Een schitterende film, die helaas flopte. De acteurs, met aan de kop Atherton, door wiens ogen we de hele film zien, zijn fantastisch. Waldo Salt kreeg de zware (en ondankbare) taak de roman te adapteren. Prachtige fotografie van Conrad Hall.

Live Again, Die Again

1974 | Thriller

Verenigde Staten 1974. Thriller van Richard A. Colla. Met o.a. Cliff Potts, Walter Pidgeon, Donna Mills, Geraldine Page en Vera Miles.

Een geheimzinnige thriller over een beeldschone vrouw (Mills) die in spannende afwachting na vierendertig jaar naar haar familie wordt teruggebracht en ontdekt dat iemand haar wil vermoorden.

Happy As the Grass Was Green

1974 | Drama

Verenigde Staten 1974. Drama van Charles Davis. Met o.a. Graham Beckel, Geraldine Page, Pat Hingle, Rachel Thomas en Steve Weaver.

Een actievoerende student vindt onverwacht rust binnen een ouderwetse religieuze gemeenschap op het platteland van Pennsylvania. Deze oprechte, maar af en toe onbeholpen vertelling laat spirituele boodschappen grotendeels achterwege. Gebaseerd op een roman van Merle Good, die de film mede geproduceerd heeft.

Pete 'n' Tillie

1972 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1972. Komedie van Martin Ritt. Met o.a. Walter Matthau, Carol Burnett, Geraldine Page, Barry Nelson en Rene Auberjonois.

Vlot komediedrama met goede momenten wanneer een zure vrijgezel op laconieke wijze dingt naar de hand van Burnett en met haar trouwt. De wending naar melodrama werkt echter niet en de bijrolpersonages van Page en Auberjonois zijn van geen betekenis. Genoeg goede kwaliteiten voor onschuldig vertier.

J. W. Coop

1972 | Drama

Verenigde Staten 1972. Drama van Cliff Robertson. Met o.a. Cliff Robertson, Geraldine Page, Cristina Ferrare, R.G. Armstrong en John Crawford.

Een levendige karakterstudie van een niet al te slimme zwerver die graag toprodeoster wil worden. Een krachttoer voor regisseur-schrijver-ster Robertson die op alle terreinen raak schiet.

The Beguiled

1971 | Drama, Oorlogsfilm, Romantiek

Verenigde Staten 1971. Drama van Don Siegel. Met o.a. Clint Eastwood, Geraldine Page, Elizabeth Hartman, Jo Ann Harris en Darleen Carr.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog raakt yankee-korporaal John McBurney (Eastwood) gewond. Hij wordt opgelapt in een afgelegen kostschool voor meisjes, waarna hij als krijgsgevangene overgedragen zal moeten worden aan het zuidelijke leger. Maar McBurney hoopt dat hij de bewoonsters kan charmeren, zodat ze hem niet uit zullen leveren. Atypische western, met meer aandacht voor psychologie dan voor vuurwapens. Zo nu en dan wordt het wel erg barok en freudiaans, toch is dit een van de interessantste films die Siegel en Eastwood maakten.

J.W. Coop

1971 | Western

Verenigde Staten 1971. Western van Cliff Robertson. Met o.a. Cristina Ferrare, Geraldine Page, R.G. Armstrong en Cliff Robertson.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog raakt yankee-korporaal John McBurney (Eastwood) gewond. Hij wordt opgelapt in een afgelegen kostschool voor meisjes, waarna hij als krijgsgevangene overgedragen zal moeten worden aan het zuidelijke leger. Maar McBurney hoopt dat hij de bewoonsters kan charmeren, zodat ze hem niet uit zullen leveren. Atypische western, met meer aandacht voor psychologie dan voor vuurwapens. Zo nu en dan wordt het wel erg barok en freudiaans, toch is dit een van de interessantste films die Siegel en Eastwood maakten.

Whatever happened to Aunt Alice?

1969 | Horror, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1969. Horror van Lee H. Katzin. Met o.a. Geraldine Page, Ruth Gordon, Mildred Dunnock, Rosemary Forsyth en Robert Fuller.

In navolging van de oudere Aldrich-films over oude vrouwen die elkaar naar het leven staan, ook hier weer Jan Klaasen- toestanden. Gordon wordt het slachtoffer van de gemene Page. Het verhaal gaat over welgestelde huishoudsters die na door mevrouw Page in dienst te zijn genomen, op mysterieuze wijze verdwijnen.

The Happiest Millionaire

1967 | Komedie, Musical, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1967. Komedie van Norman Tokar. Met o.a. Fred MacMurray, Tommy Steele, Greer Garson, Geraldine Page en Gladys Cooper.

Een Ierse immigrant vindt begin vorige eeuw in Philadelphia werk als butler bij een excentrieke miljonair thuis die alligators houdt.

You're a Big Boy Now

1966 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1966. Drama van Francis Ford Coppola. Met o.a. Elizabeth Hartman, Peter Kastner, Geraldine Page, Julie Harris en Rip Torn.

Een overrompelende, afwijkende film over een jongeman met te veel beschermende ouders die dank zij verleidelijke actrice Hartman het leven leert kennen. Deze ongewone film is niet naar ieders smaak, maar het acteerwerk is schitterend. Dolph Sweet is dolkomisch als agent. Wat ook nog helpt is dat alles gefilmd is met New York als achtergrond.

The Three Sisters

1966 | Drama

Verenigde Staten 1966. Drama van Paul Bogart. Met o.a. Kim Stanley, Geraldine Page, Shelley Winters, Kevin McCarthy en Sandy Dennis.

Een verfilmde weergave van de Actors Studio-opvoering van Tsjechovs toneelstuk over Rusland in de 19e eeuw en de betrekkingen in een hoogst ongelukkige familie.

Dear Heart

1964 | Romantiek, Drama, Komedie

Verenigde Staten 1964. Romantiek van Delbert Mann. Met o.a. Glenn Ford, Geraldine Page, Michael Anderson jr, Barbara Nichols en Angela Lansbury.

Innemend romantisch verhaal met Ford en Page die New York bezoeken voor vergaderingen en verliefd worden; uitstekende karakterbeschrijvingen met mooie humoristische bijrollen.

Toys in the Attic

1963 | Drama

Verenigde Staten 1963. Drama van George Roy Hill. Met o.a. Dean Martin, Geraldine Page, Yvette Mimieux, Wendy Hiller en Gene Tierney.

Een ingehouden bewerking door James Poe van het toneelstuk van Lillian Hellman over een man die thuiskomt met een kindbruidje. Page en Hiller zijn Martins bemoeizuchtige zussen. Het camerawerk is van Joseph F. Biroc.

Sweet Bird of Youth

1962 | Drama

Verenigde Staten 1962. Drama van Richard Brooks. Met o.a. Paul Newman, Geraldine Page, Shirley Knight, Ed Begley en Madeleine Sherwood.

Gekuiste versie van het spraakmakende toneelstuk van Tennessee Williams over Chance Newman, een opportunistische gigolo die heeft besloten dat-ie acteur wil worden. Gekuist, omdat regisseur Richard Brooks in 1962, toen hij Sweet Bird of Youth maakte, nog te maken had met de zogenoemde Production Code. Deze zelfregulerende lijst met 'afspraken' teisterde Hollywood van 1934 tot 1966 (!). Wat stond er zoal op die lijst? Seks tussen verschillende rassen was taboe, elke vloek (zelfs Lord, Christ, Gawd en damn) was verboden, lang en gepassioneerd kussen kon echt niet, enz., enz. Geen wonder dat Brooks het einde van Williams' toneelstuk (als Chance gecastreerd wordt) voor de film heeft aangepast.

Summer and Smoke

1961 | Drama

Verenigde Staten 1961. Drama van Peter Glenville en Jack Cardiff. Met o.a. Laurence Harvey, Geraldine Page, Rita Moreno, Una Merkel en Earl Holliman.

1916, een stadje in Mississippi. De ongetrouwde Page leidt een bekrompen, saai leventje. Ze offert haar jeugd op om te zorgen voor haar zenuwzieke moeder. Wanneer Harvey, de opstandige zoon van de plaatselijke dokter, in haar leven verschijnt wordt ze wanhopig op hem verliefd, maar de liefde wordt niet beantwoord. Toneelmatige verfilming van een stuk van Tennessee Williams dat ten dele gered wordt door de prachtige vertolkingen van de twee hoofdrolspelers. Veel gepraat en weinig actie maken de film niet voor iedereen toegankelijk. Schouwburgfans zullen echter genieten. James Poe en Meade Roberts bewerkten het stuk dat schitterend en zwoel in beeld gebracht werd door Charles Lang Jr. Gedraaid in VistaVision.

Hondo

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van John Farrow. Met o.a. John Wayne, Geraldine Page, Ward Bond, Michael Pate en James Arness.

Deze western werd door James Edward Grant geschreven naar het boek 'The Gift Of Cochise' van Louis L'Amour. Wayne is indrukwekkend als de stoere scout die het leger door Indianengebied brengt, waar Vittorio (Pate) en zijn Apachen op oorlogspad zijn. Page en haar zoontje Aaker wonen in dat gebied op een ranch en weigeren hun bezit te verlaten. De Indianen vallen aan maar Aaker dwingt respect af en men laat hen ongemoeid. Door Vittorio's opvolger, Acosta, wordt iedereen toch in de Indianenoorlog betrokken. De goede actiescènes werden door Cliff Lyons geregisseerd. Prachtig camerawerk van Robert Burks en Archie Stout. Page kreeg voor haar rol een Oscar-nominatie. Opgenomen in 3D.