Wood Moy

Acteur

Wood Moy is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

One Special Victory

1991 | Sportfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1991. Sportfilm van Stuart Cooper. Met o.a. John Larroquette, Kathy Baker, Joe Pantoliano, Christine Estabrook en Dirk Blocker.

Onroerendgoed makelaar Bo Arner (Larroquette) staat op het punt zijn scheidingsproces te verliezen. Het wordt hem allemaal teveel, hij gaat uit z'n dak en slaat de boel kort en klein. De rechter veroordeelt hem tot vijftig uur buurtwerk en Bo kiest voor het coachen van een basketbalploeg. Het blijkt echter dat het team bestaat uit volwassen geestelijk gehandicapten die zich voorbereiden op de Paralympics; hij kan er niet echt voor warm lopen. Voorspelbaar sportdrama met enkele mooie momenten en een aanvankelijk onuitstaanbare Larroquette. Naar het einde toe groeit hij vanzelfsprekend meer naar de spelers en kunnen de nodige tranen geplengd worden. Pantoliano is uitstekend als een van de gehandicapten. Betty Goldenberg baseerde haar scenario op een verhaal van Clifford Campion, die zich op zijn beurt liet inspireren door het boek B-Ball: The Team That Never Lost A Game van Ron Jones. Fotografie van Steve Yaconelli. Larroquette was co-uitvoerend producent.

Chan Is Missing

1982 | Mysterie, Misdaad

Verenigde Staten 1982. Mysterie van Wayne Wang. Met o.a. Wood Moy, Marc Hayashi, Laureen Chew, Judy Mihei en Peter Wang.

Een verrukkelijk blijspelletje over de taxichauffeurs Moy en Hayashi, die achter de mysterieuze Mr. Chang Hung aanzitten, die er vandoor is met hun $4.000. Een opmerkelijk feit: de film is een onafhankelijke produktie, voor een paar centen gemaakt en opgenomen in Chinatown in San Francisco. Zo kan het ook!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wood Moy op televisie komt.

Reageer