Mitsuko Kusabue

Acteur

Mitsuko Kusabue is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Inugamis

1977 | Thriller

Japan 1977. Thriller van Kon Ichikawa. Met o.a. Koji Ishizaka, Meiko Takamine, Miki Sanjo, Mitsuko Kusabue en Teruhiko Aoi.

Na de dood van de Japanse multi-miljonair Inugami worden al zijn potentiële erfgenamen binnen zeven maanden vermoord. Seisha Yokomizo's bestseller, een Agatha Christie-achtig verhaal, werd door de begaafde Ichikawa langdradig en zonder enige spanning verfilmd. De film is ook bekend onder de titel THE INUGAMI FAMILY.

Ore ni Tsuite Koi

1965 | Biografie, Sportfilm

Japan 1965. Biografie van Hiromichi Horikawa. Met o.a. Hajime Hana, Yumi Shirakawa, Mitsuko Kusabue en Shogo Shimada.

Het verhaal van Hirobuni Daimatsu, sportster in het 'Japanese Girl's Volley Ball Team', die voor haar prestaties een gouden medaille op de Olympische Spelen behaalde. Een weinig boeiende biografische film, geschreven door Ryuzo Kikushima, medewerker bij Kurosawa.

Midareru

1964 | Drama

Japan 1964. Drama van Mikio Naruse. Met o.a. Hideko Takamine, Yuzo Kayama, Aiko Mimasu, Mitsuko Kusabue en Mie Hama.

Een jonge weduwe is, geholpen door haar veel jongere zwager, op zoek naar werk. Een goede film die de andere kant laat zien van het Japanse wirtschaftswunder van 1960-1970, en die diep ingaat op de sociale en psychologische aspecten uit het verleden.

Daitozoku

1963 | Familiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Japan 1963. Familiefilm van Senkichi Taniguchi. Met o.a. Toshirô Mifune, Makoto Sato, Jun Funato, Ichiro Arishima en Mie Hama.

Sinbad de Zeeman achtervolgt de gevreesde Zwarte Piraat, die hem een kist met juwelen afhandig heeft gemaakt, en belandt zo in een exotisch keizerrijk, waar een onbetrouwbare minister met behulp van magische krachten de touwtjes in handen probeert te krijgen. De fantasie-avonturen zijn heel genietbaar, vooral door de ironische hoofdrol van Mifune; er zijn prachtige sets en fotografie, snelle, soepele actiemomenten, en enkele krankzinnige karakters en incidenten. In USA bekend als THE SAMURAI PIRATE, in GB als THE LOST WORLD OF SINBAD; op video als ADVENTURES OF SINBAD (volkomen versneden versie).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mitsuko Kusabue op televisie komt.

Reageer