Tammy Taylor

Acteur

Tammy Taylor is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Meatballs Part II

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Ken Wiederhorn. Met o.a. Richard Mulligan, John Mengatti, Hamilton Camp, Kim Richards en Tammy Taylor.

Een vervolg op MEATBALLS, maar alleen wat de titel betreft. Het gaat over van alles en nog wat: van joodse vreemdelingen tot een parodie op FROM HERE TO ETERNITY. De rode draad is het gegeven dat het lot van Kamp Sasquatch afhangt van het resultaat van een bokswedstrijd tegen het nabije kamp Patton (`Waar Het Buitenleven Mafheid-Bestrijders Kweekt`). Deze rolprent is iets beter dan zijn voorganger (wat nog niet veel wil zeggen), dankzij de goede komische rolbezetting en het minder kwaadaardige karakter. De film werd in 1981 als vrije productie geschoten onder de titel CALL ME MEATHEAD. Er kwam nog een vervolg in 1985.

Meatballs Part 2

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Ken Wiederhorn. Met o.a. Victor Dunlap, Paul Reubens, Hamilton Camp, John Larroquette en Richard Mulligan.

In ruil voor zijn voorwaardelijke vrijheid wordt The Flash ingezet als begeleider in kamp Sasquatch. Daar ontmoet hij de onnozele Cheryl die zijn baan een stuk interessanter maakt. Sasquatch krijgt bonje met het rivaliserende kamp Patton, waar orde en tucht op een welhaast militaristische manier worden gehandhaafd. De strijd tussen beide kampen moet worden beslecht tijdens een spannende bokswedstrijd

Meatballs II

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Ken Wiederhorn. Met o.a. Tammy Taylor, John Mengatti, Archie Hahn en Richard Mulligan.

The Flash is voorwaardelijk op vrije voeten gesteld, maar wordt in ruil daarvoor ingezet als begeleider in kamp Sasquatch. Daar ontmoet hij de onnozele Cheryl die zijn baan een stuk interessanter maakt. Sasquatch krijgt bonje met het rivaliserende kamp Patton, waar orde en tucht op een welhaast militaristische manier worden gehandhaafd. De strijd tussen beide kampen moet worden beslecht tijdens een spannende bokswedstrijd. (VM/VPRO Gids)

Lovelines

1984 | Familiefilm, Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1984. Familiefilm van Rod Amateau. Met o.a. Greg Bradford, Mary Beth Evans, Michael Winslow, Don Michael Paul en Tammy Taylor.

De jeugd slikt alles, zullen de makers van deze komedie-met- muziek gedacht hebben. Een lamlendig werkje zonder aanwijsbaar verhaal. Te lachen valt er ook al niks.

Malibu High

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Irv Berwick. Met o.a. Jill Lansing, Stuart Taylor, Katie Johnson, Tammy Taylor en Garth Howard.

Het goedkope en beslist zeer onaangename relaas van een middelbare school-meisje dat een ziekelijk asociaal gedrag vertoont. Niet het onschuldige jeugdverhaal dat de titel doet veronderstellen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tammy Taylor op televisie komt.

Reageer