Begoña Palacios is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Fiebre de juventud

1965 | Komedie

Mexico/Ecuador 1965. Komedie van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Enrique Guzmán, Begoña Palacios, Rosa María Vázquez en Fernando Luján.

Twee jonge mannen die een succesvol muzikaal duo vormen leren twee mooie meisjes van goede komaf kennen. Ze worden verliefd, ondanks de grote karakterverschillen. Een oppervlakkige komedie, met een matig script en minimale regie.

Yo, el valiente

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Julio Alemán, Begoña Palacios, Emilio Fernández en José Elías Moreno.

Een jongen keert terug naar zijn dorp, vergezeld van een man genaamd Cuervo, met wie hij bevriend is geraakt. Hij heeft zijn leven gered met als doel de dood van zijn moeder te wreken. Daarvoor moet hij zijn jongere broer en andere verwanten het hoofd bieden. Spanning, ruwheid, goede dialogen en uitstekende acteurs.

Luna de miel para nueve

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Begoña Palacios, María Eugenia San Martín, Martha Elena Cervantes en Norma Mora.

Een pasgetrouwd stel wil de wittebroodsweken in een afgelegen hut doorbrengen. Er duiken zeven personen op die om beschutting tegen de regen vragen. Vaudeville zonder enige charme.

La vida de Pedro Infante

1963 | Biografie

Mexico 1963. Biografie van Miguel Zacarías. Met o.a. José Infante Cruz, Maricruz Olivier, Lilia Prado en Begoña Palacios.

Een niet erg waarhiedsgetrouwe biografie van de acteur Pedro Infante. Het verhaal is afkomstig van zijn eigen vrouw María Luisa Leóne. Er doen twee Spaanse acteurs mee: Sevilla en Montiel. Enkele scènes zijn uit andere films gehaald.

Santo contra el rey del crimen

1962 | Fantasy, Avonturenfilm

Mexico 1962. Fantasy van Federico Curiel. Met o.a. Santo, Fernando Casanova, Ana Bertha Lepe en Begoña Palacios.

De heldhaftige Santo strijdt tegen een ondergrondse misdadigers-organisatie. Een van de eerste, beste en zuiverste films uit de serie die begon met SANTO, EL ENMASCARADO DE PLATA.

Mi vida es una canción

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Enrique Guzmán, Angélica María, Begoña Palacios en Berta Moss.

Een jongen met een mooie stem wordt ontdekt door een artiest in ruste, die een ster van hem maakt. Zelfs de onvermijdelijke muzieknummers maken een afgemeten indruk in deze routineuze film.

Maila mi amor

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Begoña Palacios, Jaime Fernández, Ethel Rojo en Mantequilla.

Na veel hindernissen slaagt een theatertroep erin een succesvolle muzikale revue op de planken te brengen. Vervolg op ASI ES MI MEXICO, en ook in drie episodes verdeeld.

Así es mi México

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Rodolfo de Anda, Begoña Palacios, Ethel Rojo en Jaime Fernández.

Als een meisje debuteert als danseres in een circus vliegt de tent in brand. Iedereen verdenkt een van haar twee aanbidders. Muzikale komedie met schamele decors. Het is de eerste van twee films. Het vervolg heet BAILA MI AMOR.

El tejedor de milagros

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Francisco del Villar. Met o.a. Pedro Armendáriz, Columba Domínguez, Begoña Palacios en Sergio Bustamante.

Een zwangere vrouw, die op een ezel rijdt, komt samen met haar man aan in een dorp, waar zij hulp vragen. Het is kerstnacht en zij baart een zoon in een kribbe; het hele dorp denkt dat er een wonder gebeurd is. De vergelijking met de geboorte van Christus diende om de verdorvenheid van de mens aan de kaak te stellen, maar de regie is vlak, saai en theatraal. Gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Hugo Argüelles.

El Vampiro sangriento

1961 | Horror

Mexico 1961. Horror van Miguel Morayta. Met o.a. Carlos Agosti, Antonio Raxel, Begoña Palacios en Francisco Córdoba.

Vanuit zijn kasteel terroriseert de gemene graaf Frankenstein de hulpeloze burgers. Een van de beste Mexicaanse vampierfilms, gerealiseerd tijdens de bloeitijd van de horrorcinema in dat land.

Cascabelito

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Begoña Palacios en Enrique Rambal.

'Viruta' en 'Capulina' hebben een poppenkast op de kermis en geven onderdak aan een wees. Terwijl de drie slapen, komen de poppen tot leven in deze overdreven sentimentele komedie.

Barridos y regados

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Begoña Palacios en María Duval.

Door een vergissing worden twee koeriers aangenomen door een maatschappij die in snelle servce gespecialiseerd is. Door hun onhandigheid veroorzaken zij een ontploffing en ontdekken ze een werkplaats waar valse biljetten gedrukt worden. Deze heldendaad zorgt ervoor dat ze door de ambassadeur van Transsylvanië op een belangrijke missie gestuurd worden. Een zeer onbeholpen film.