Pepe Ortiz

Acteur

Pepe Ortiz is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Littlest Outlaw

1955 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1955. Familiefilm van Roberto Gavaldon. Met o.a. Pedro Armendáriz, Joseph Calleia, Rodolfo Acosta, Andres Velasquez en Pepe Ortiz.

Een weinigzeggende kleine Disneyfilm over een Mexicaanse jongen (Velasquez) die wegloopt met een paard uit angst dat het gedood zal worden voor zijn vergrijpen; op locatie gefilmd.

Maravilla del torero

1942 | Drama

Mexico 1942. Drama van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Conchita Citrón, Pepe Ortiz en Florencio Castelló.

Een jong meisje wil ondanks de tegenwerking van haar vader tot iedere prijs stierenvechtster worden. Een grotesk melodrama zonder enig belang.

Seda, sangre y sol

1941 | Drama

Mexico 1941. Drama van Fernando A. Rivero. Met o.a. Jorge Negrete, Gloria Martín en Pepe Ortiz.

Een jonge stierenvechtster trekt zich terug uit de arena om met haar verloofde te trouwen die jaloers is op een andere stierenvechter. Smakeloos melodrama dat zich afspeelt in de wereld van de torero's. Het enige doel van deze film is de populariteit van de Peruaanse stierenvechtster Conchita Cintrón te onderstrepen.

La Golondrina

1938 | Drama, Romantiek

Mexico 1938. Drama van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Medea de Novara, Domingo Soler, Pepe Ortiz en Estela Ametler.

Tijdens haar reis naar Yucatán beleeft een schrijfster een intense liefdesgeschiedenis. Dit verhaal is geïnspireerd op dat van Alma Reed, een Noordamerikaanse schrijfster die verliefd werd op de socialistische dirigent Felipe Carrillo Puerto. Ongeïnteresseerd en zonder enig talent geregisseerd.

Cielito lindo

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Roberto O'Quingley. Met o.a. Pepe Ortiz, Lupita Gallardo, Arturo de Córdova en Carlos López 'Chaflán'.

Een gevoelig conflict tussen twee moedige mensen die liever wat opofferen dan zich te verlagen tot kleingeestig gedoe. De film deed destijds nogal wat stof opwaaien. Op gepaste wijze geregisseerd en goed vertolkt.

El Tigre de Yautepec

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Pepe Ortiz, Lupita Gallardo, Adria Delhort en Consuelo Segarra.

Na vele heldendaden wordt een bandiet gearresteerd en voor de ogen van zijn moeder en verloofde gefusilleerd. Een onzinnige film, onbeholpen geregisseerd door een regisseur die met het onderwerp, een werk van Jorge Pezet, duidelijk geen raad wist.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pepe Ortiz op televisie komt.

Reageer