John Doolittle

Acteur

John Doolittle is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Carmilla

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Gabrielle Beaumont. Met o.a. Meg Tilly, Ione Skye, Roy Dotrice, Roddy McDowall en Armelia McQueen.

Een statisch vampieren-verhaal dat in Amerika op een Zuidelijke plantage speelt na de Burgeroorlog. Het gaat over een meisje gaat dat aan een 'geheimzinnige' ziekte lijdt. De zaak wordt pas duidelijk als er een kind in het dorp overleden is. Het camerawerk is curieus en de voor dit genre gebruikelijke techniek is niet toegepast; dat is beslist een minpunt. Gebaseerd op een novelle van de Ierse schrijver Joseph Sheridan LeFanu en geproduceerd binnen het kader van een tv-serie Nightmare Classics.

The Clan of the Cave Bear

1986 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1986. Avonturenfilm van Michael Chapman. Met o.a. Daryl Hannah, Thomas G. Waites, Pamela Reed, John Doolittle en James Remar.

In de prehistorie wordt een meisje geadopteerd door een berenfamilie. Onopvallende, acceptabele bewerking van de roman van Jean M. Auel, bezienswaardig door de aantrekkelijke Daryl Hannah die de hoofdrol vertolkt. Vertelstem van Holger Hagen. John Sayles schreef het scenario.

Clan of the cave bear

1986 | Sciencefiction, Drama, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Michael Chapman. Met o.a. John Doolittle, Thomas G. Waites, Pamela Reed, Curtis Armstrong en Daryl Hannah.

Een meisje wordt opgenomen in een stam van Neanderthalers nadat ze haar ouders is verloren door een aarbeving. Als ze volwassen is geworden temidden van de wrede praktijken van de stam, breekt ze de regels omdat ze op zoek gaat naar een beter leven voor zichzelf

Love Lives On

1985 | Drama

Verenigde Staten 1985. Drama van Larry Peerce. Met o.a. Christine Lahti, Sam Waterston, Ricky Paull Goldin, Louise Latham en Joe Regalbuto.

Een op ware feiten gebaseerd drama hoe het tienermeisje Masterson een drugsverslaving overwint en ontdekt dat zij kanker heeft, verliefd en zwanger wordt. De problemen verergeren wanneer zij besluit te stoppen met de chemotherapie en tracht de baby te krijgen. Attent en ontroerend verhaal, mooi vertolkt. Scenario van April Smith.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Doolittle op televisie komt.

Reageer