Sebastián D'Arbó

Regisseur

Sebastián D'Arbó is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Cena de asesinos

1989 | Thriller

Spanje 1989. Thriller van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Laura Conti, Alberto Dueso, Jordi Torres en María Espinar.

Een schrijver van detectives is bij de drugshandel betrokken. Als zijn zoon aan een overdosis sterft, wordt hij wakker geschud en zweert hij dat hij de drugshandelaren zal afmaken. Met dit doel huurt hij drie moordenaars in. Een belachelijke en zeer slecht gemaakte film met het meest clichématige einde van de zogenaamd verrassende eindes.

Más allá de la muerte

1986 | Fantasy

Spanje 1986. Fantasy van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Narciso Ibáñez Menta, Tony Isbert, Berta Cabre en Sergio Tula.

Een bejaarde arts die samenwerkte met de nazi's, doet tegenwoordig experimenten met dieren en mensen om te onderzoeken of er leven na de dood is. Behoorlijk onverdraaglijk en slecht uitgevoerd, zoals alles van deze regisseur.

Acosada

1984 | Horror

Spanje 1984. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Victoria Vera, Martín Garrido, Carlos Martos en José María Blanco.

Een vrouw heeft genoeg van haar despotische echtgenoot en vermoordt hem. Dan beginnen echter vreemde gebeurtenissen elkaar op te volgen. Een zeer slechte horrorfilm. Het is de derde produktie van een regisseur, die zich op dit soort films heeft toegelegd.

El Ser

1982 | Horror

Spanje 1982. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Mercedes Sampietro, Ramiro Oliveros, Narciso Ibáñez Menta en Alfredo Luchetti.

Van gene zijde probeert een overleden gezinshoofd een oplossing te vinden voor de problemen van zijn weduwe en kinderen. Een afschuwelijk parapsychologisch horror-knoeiwerk, hoewel er een goede rolvertolking van Sampietro in zit.

Viaje al más allá

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Ramiro Oliveros, Narciso Ibáñez Menta, Emilio Gutiérrez Caba, Rosa Morata en Montserrat Prous.

Tijdens een bijeenkomst onder het voorzitterschap van een bekende parapsycholoog brengen verschillende mensen verslag uit van buitenzintuiglijke voorvallen die zij meegemaakt hebben. Dit onuitstaanbare knoeiwerk, met de opbouw van horrorfilms van de Engelse producent Amicus, werpt zich arrogant op als een cinematografische verering van de parapsychologie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sebastián D'Arbó op televisie komt.

Reageer