T. Zakharova

Acteur

T. Zakharova is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Klioutch

1992 | Misdaad, Historische film

Frankrijk/Rusland 1992. Misdaad van Pavel Tchoukhraï. Met o.a. Anatoli Kouznetsov, Alexandre Kaliaguine, Anatoli Romachine, Benjamin Smékhov en Alexis Sérébriakov.

Petrograd, februari 1917. De bekende bankier Fisher wordt dood aangetroffen in een appartement in de rosse buurt van de stad. Bij het onderzoek ontdekt de commissaris van politie dat Fisher in dit appartement regelmatig seksparty's organiseerde. Hij ondervraagt de personen waarvan hij vermoedt dat ze hierop meermaals aanwezig waren. Trouwens iedereen die een sleutel voor het appartement bezit is een potentiële verdachte. Voor de pers is de zaak duidelijk: Fishers veel jongere vrouw heeft hem laten ombrengen om de erfenis op te strijken. Op de achtergrond van het onderzoek doemt het spook van de revolutie op. Sfeervolle thriller waarin afgevraagd wordt of het nog belangrijk is een moordzaak op te lossen als de hele stad in de greep van een bloedige revolutie zit. Langzaam maar zeker sijpelt het gegeven van de revolutie in het klassieke misdaadverhaal door, tot het uiteindelijk het hoofdthema wordt. Het knap opgebouwde scenario van Jacques Baynac is gebaseerd op de roman van Mark Aldanov. De nostalgisch aandoende fotografie is van Yvan Bagaev.

Histoires russes : Au bord de l'Irtych

1992 | Drama, Historische film

Frankrijk/Rusland 1992. Drama van Viatcheslav Sorokine. Met o.a. Nicolas Pavlov, Victor Khoziainov, Margarita Zvonareva, Elena Roufanova en E. Vajexin.

Siberi[KA3]e 1931. Door omstandigheden krijgt de Siberische boer Stepan (Pavlov) de zorg over een vrouw en haar drie kinderen. Hierdoor wordt hij door de overheid beschuldigd van steun aan de Koelaks, de rijke boeren die door Stalin als staatsvijanden bestempeld worden. Een drama dat zich afspeelt in een ons haast onbekend stukje Rusland met als onderwerp een al even weinig bekend historisch gegeven. De uitstekende sfeerschepping geeft het verhaal een zeer realistisch tintje. Jacques Baynac baseerde zijn scenario op de roman Na Irtyche van Sergueï Zaliguine. De camera was in handen van Nicolas Stroganov.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer T. Zakharova op televisie komt.

Reageer