Natalia Belitski

1984 Acteur

Natalia Belitski (1984) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Stumme Schreie

2019 | Drama

Duitsland 2019. Drama van Johannes Fabrick. Met o.a. Natalia Belitski, Jürgen Maurer, Hanna Hilsdorf, Julius Nitschkoff en Carla Demmin.

Auf einmal

2016 | Drama

Duitsland/Nederland 2016. Drama van Asli Özge. Met o.a. Sebastian Hülk, Natalia Belitski, Julia Jentsch, Hanns Zischler en Sascha Alexander Gersak.

Nadat alle gasten van zijn feestje zijn vertrokken, blijft bankmedewerker Karsten met de mooie Anna over. Plotseling zakt de overblijfster in elkaar, en de gastheer raakt in paniek. Wanneer hij uiteindelijk hulp haalt, is het te laat. Aan de politie, en aan zijn vriendin die van haar zakentrip terugkeert, heeft Karsten iets uit te leggen. Özge (Istanboel 1975) moet wel veel weten van het kleinsteedse Sauerlandmilieu waar haar verhaal is gesitueerd: de Duitse 'provincie' komt er niet bijster goed vanaf. Tegenover de blufdramaturgie met de wat-is-er-gebeurd-ellips als suspensebasis staan de krachtige enscenering en gewiekste montage.

Die Braut sagt leider nein

2017 | Romantische komedie

Duitsland 2017. Romantische komedie van Vivian Naefe. Met o.a. Adina Vetter, Stephan Luca, Natalia Belitski en Nadja Bobyleva.

Elisabeth Jensen heeft haar leven tot in de puntjes geregeld. Wanneer haar vriend haar plotseling een huwelijksaanzoek doet, is ze compleet verrast. Wanhopig zoekt ze naar de passende woorden, want ze wil helemaal niet trouwen. Elisabeth haat bruiloften. Maar aan de andere kant wil ze Alexander ook niet verliezen. En zo stapt ze met de nodige tegenzin toch in het huwelijksbootje.

Mein vergessenes Leben

2015 |

Duitsland 2015. Gernot Krää. Met o.a. Robert Atzorn, Natalia Belitski en Katharina M. Schubert.

Met zijn grijze haren en gerimpelde gelaat is voormalig architect Alexander zichtbaar de gepensioneerde leeftijd al ruimschoots gepasseerd. En toch geniet hij nog volop van het leven. Samen met zijn veel jongere vriendin, die niet schroomt te verklaren dat ze met hem naar bed gaat vanwege zijn geld, reist hij de halve wereld af. Tot het noodlot toeslaat: herinneringen beginnen te vervagen en zijn kortetermijngeheugen lijkt met de dag te verslechteren. Luchtig dementiedrama dat niet uitblinkt in originaliteit, maar wel in degelijkheid.

Poka - Heißt Tschüss auf Russisch

2014 | Drama

Duitsland/Kazachstan 2014. Drama van Anna Hoffmann. Met o.a. Natalia Belitski, Pavlo Pasha Antonov, Thomas Papst, Jurij Rosstalnyj en Regina Kletinitch.

Het gezin van de in Kazachstan wonende Russische-Duitser Alexander krijgt in 1990 eindelijk toestemming om zich in Duitsland te vestigen. De verwachtingen van het nieuwe leven in het land van de voorouders zijn erg hoog.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Natalia Belitski op televisie komt.

Reageer