Benito Martinez

Acteur

Benito Martinez is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bless Me, Ultima

2013 | Drama

Verenigde Staten 2013. Drama van Carl Franklin. Met o.a. Luke Ganalon, Miriam Colon en Benito Martinez.

Antonio Marez is een jongen die opgroeit in een dorpje in New Mexico tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer zijn ouders hun bejaarde verwante Ultima in het gezin opnemen, ontstaat er tussen de jonge Antonio en de geheimzinnige vrouw een speciale vriendschap. Als curandera of sjamaan beschikt ze over speciale, sommigen zeggen zelfs duistere, krachten en brengt ze Antonio alles bij over de spirituele wereld. Naarmate hun relatie intenser wordt, begint Antonio te twijfelen aan zijn katholieke opvoeding.

Her Costly Affair

1996 | Thriller, Drama

Verenigde Staten/Canada 1996. Thriller van John Patterson. Met o.a. Bonnie Bedelia, Brian Austin Green, Joe Spano, Gina Philips en Steven Gilborn.

Diane Weston geeft college op een universiteit. Ze heeft er geen moeite mee om de aandacht van haar studenten vast te houden, maar thuis lijkt ze onzichtbaar voor haar drukbezette man en haar actieve puberdochter Tess. Als Jeff Dante, een nieuwe student, Diane het hof maakt, bezwijkt ze voor zijn charmes. Diane beseft dat ze stom bezig is en vertelt hem dat de relatie stopt, maar Jeff denkt daar anders over

My Family

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Gregory Nava. Met o.a. Jimmy Smits, Esai Morales, Eduardo Lopez Rojas, Jenny Gago en Elpidia Carrillo.

Mexico in de jaren 1920. Vlak na de revolutie zijn de levensomstandigheden in een dorpje erbarmelijk. Jos[KA1]e Sanchez (Vargas, later Rojas) ziet geen toekomst meer en besluit zijn geluk in de Sates te zoeken. Hij gaat te voet naar L.A. waar hij na een meer dan een jaar aankomt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Benito Martinez op televisie komt.

Reageer