Steve Armogida

Scenarist

Steve Armogida is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Illicit dreams II

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Alvin Vetrano.

John Sugar leeft overdag een luxueus en schijnbaar gelukkig leven samen met zijn vrouw Elizabeth. Maar 's avonds droomt hij over de liefde van zijn leven, Marie Sue Parker. De liefdesaffaire die John met haar heeft, brengt emoties bij hem naar boven die hij nooit eerder heeft gevoeld bij zijn vrouw. Zijn schijnbaar charmante, succesvolle vrouw is absoluut niets van wat ze doet vóórkomen, aangezien ze haar rijkdom heeft vergaard via onwettige zaken. Marie Sue daarentegen is in het echt ook zo mooi en aardig zoals ze in Johns dromen verschijnt. Zowel John als Marie Sue zijn ervan overtuigd dat ze elkaar moeten vinden om gelukkig te worden. Maar Elizabeth krijgt hier lucht van en probeert er een stokje voor te steken

Illicit Dreams II

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Fred Olen Ray. Met o.a. Tim Abell, Tane McClure, Teresa Langley, Jennifer Leigh Burton en Robert Baldwin.

Het leven van Jeff wordt ernstig door de war geschopt wanneer hij wordt geterroriseerd door zijn ex-vriendin

Inner Sanctum II

1994 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1994. Horror van Fred Olen Ray. Met o.a. Michael Nouri, Tracy Brooks Swope, Sandahl Bergman, David Warner en Margot Hemingway.

Nadat ze ternauwernood aan de dood ontsnapt is, heeft Swope (die de rol overneemt van Wildman uit de eerste INNER SANCTUM) nog meer last van nachtmerries. Ze droomt dat haar overleden man terugkomt om haar te vermoorden. Haar dokter Warner maakt zich zorgen over haar geestestoestand. De komst van schoonbroer Nouri en diens vrouw Bergman brengt geen rust. Nouri spant samen met Hemingway (die nu eensklaps Margot heet), OPMERKING VAN EHC: IS MARGOT NIET DE ZUS VAN MURIEL DIE OVERLEDEN IS? de vriendin van Swope's man. Ze zoeken een tweede sleutel die toegang verleent tot een geheime kluis. Meer spanning- en griezelmomenten dan in deel een, met ditmaal enkele erbij gesleurde erotische scènes, maken deze sequel iets beter, maar de slachtpartij aan het einde is gewoonweg lachwekkend. Sherman Scott en Steve Armogida schreven het scenario, dat door Hanania Baer in beelden werd omgezet. Hifi Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Armogida op televisie komt.

Reageer