Verónica Miriel

Acteur

Verónica Miriel is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

Una Chica llamada Marilyne

1980 | Erotiek

Spanje/Frankrijk 1980. Erotiek van Jean Lauret. Met o.a. Françoise Giverneau, Angel Aranda, Verónica Miriel en Eva Robin.

We zien diverse erotische avonturen van de jonge Marilyne, de dochter van een zondige vrouw en door adolescentes geobsedeerde man. Vulgair erotisch bijprodukt; de regisseur José María Forqué schreef mee aan het scenario.

Los Cántabros

1980 | Avonturenfilm

Spanje 1980. Avonturenfilm van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Dan Barry, Verónica Miriel, Julia Saly en Alfredo Mayo.

Een Cantabrische aanvoerder komt in opstand tegen het Romeinse Rijk. Het klassieke knoeiwerk van Jacinto Molina/Paul Naschy, maar nu met enkele goede acteurs in de bijrollen.

Forja de amigos

1980 | Familiefilm

Mexico/Spanje 1980. Familiefilm van Tito Davison. Met o.a. Alfredo Landa, Andrés García, Pedrito Fernández en Verónica Miriel.

De belevenissen van een kind met een prachtige stem, die is uitgekozen om de Paus in Mexico te verwelkomen. Een film van een verregaande schaamteloosheid.

7 calles

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Juan Ortuoste. Met o.a. Javier Rebollo, Enrique San Francisco, Patricia Adriani, Antonio Resines en Fernando Vivanco.

Een week uit het leven van zeven mensen, die in de stad Bilbao wonen. Een pretentieuze en vervelende film.

II Perros callejeros

1979 | Actiefilm

Spanje 1979. Actiefilm van José Antonio de la Loma. Met o.a. Angel Fernández Franco, Verónica Miriel, Isabel Mestres en Raúl Ramírez.

De nieuwe erotische lotgevallen van 'El Torete' als automobilist. Desondanks werd de film, in tegenstelling tot zijn vorige films, geen succes bij het publiek.

El Día del presidente

1979 | Romantiek

Spanje 1979. Romantiek van Pedro Ruiz. Met o.a. Pedro Ruiz, Ana Marzoa, Manuel Torremocha en Verónica Miriel.

Een dag uit het leven van een Spaanse minister-president. Een platte parodie op het toenmalige Spanje die uit cinematografisch oogpunt niet consistent is. Regie, scenario en hoofdrol zijn in handen van een showman, die tot dan toe geen betrekkingen met de filmwereld had gehad.

El Maravilloso mundo del sexo

1978 | Erotiek

Spanje 1978. Erotiek van Mariano García. Met o.a. Susana Estrada, Verónica Miriel, Richard Yesterán en Miguel Angel Godó.

Drie vrienden besluiten om alles wat ze in een erotische film gezien hebben in praktijk te brengen. Zo smadelijk dat het niet eens een film genoemd kan worden. Ook bekend onder de titel LOS KAMASUTRAS DE SUSANA ESTRADA.

Deseo carnal

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Miguel Iglesias. Met o.a. Agata Lys, Tony Fuentes, Verónica Miriel en Maruja Díaz.

Een jongen zoekt wanhopig naar zijn moeder. Een absoluut knoeiwerk, zo grotesk dat het zelfs vermakelijk lijkt.

Tengamos la guerra en paz

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Eugenio Martín. Met o.a. Francisco Cecilio, Verónica Miriel, Fedra Lorente en Eduardo Calvo.

Tijdens de burgeroorlog aarzelt een man tussen twee vrouwen die tot verschillende politieke kampen behoren. Zeer slecht.

Strip-Tease

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Germán Lorente en German Lorente. Met o.a. Terence Stamp, Corinne Clery, Fernando Rey, Pilar Velázquez en Verónica Miriel.

Een regisseur in crisis: zijn zondige minnares en haar vader besluiten een actrice in retraite, die ooit stripteaseuse was, te onderwerpen en te vernederen. Een hoogdravend erotisch melodrama met veel effectbejag, dat slechts met grote inspanning door de acteurs gered wordt.

Las Alimañas

1976 | Avonturenfilm, Erotiek

Spanje 1976. Avonturenfilm van Amando de Ossorio. Met o.a. Rosa Valenty, Paul Benson, Verónica Miriel en Fernando Sancho.

Na het museum in Lima te hebben geplunderd moeten drie avonturiers de buit verdelen. Deze gewelddadige en erotische avonturenfilm is op zijn gebruikelijke (onbekwame) wijze gepresenteerd door Amando de Ossorio.

Las Alegres chicas del Molino

1976 | Musical

Spanje 1976. Musical van José Antonio de la Loma. Met o.a. Pipper, Christa Leem, Silvia Solar en Verónica Miriel.

De anekdotes van deze film spelen zich af in de feestzaal 'El Molino' in Barcelona. Deze pseudo-documentaire heeft een enigszins melodramatisch tintje over zich.

El Jovencito Drácula

1976 | Horror, Erotiek

Spanje 1976. Horror van Carlos Benpar. Met o.a. Carlos Benpar, Susana Estrada, Verónica Miriel en Víctor Israel.

Graaf Dracula is verbitterd door zijn povere viriliteit... Een parodie op de vampierachtige mythe onder leiding van de regisseur-filmliefhebber Carlos Benpar. Een lowbudget produktie met een interessant uitgangspunt. Tijdens het Festival van Sitges wekte het de sympathie van niemand minder dan de legendarische Terence Fisher.

Relación matrimonial y otras cosas

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Alberto Vidal. Met o.a. Victor Petit, María Bettina, Silvia Solar en Verónica Miriel.

De huwelijksproblemen van een jong echtpaar. Absoluut waardeloos.

Kilma, reina de las amazonas

1975 | Avonturenfilm

Spanje 1975. Avonturenfilm van Miguel Iglesias Bonns. Met o.a. Eva Miller, Frank Braña, Claudia Gravy en Verónica Miriel.

Een schipbreukeling komt op een eiland dat alleen wordt bewoond door vrouwelijke soldaten. Een betreurenswaardige variant op de mythe van het Amazonegebied.

Los Inmorales

1974 | Avonturenfilm

Spanje 1974. Avonturenfilm van Alfonso Balcázar. Met o.a. Simón Andreu, Carlos Tristán, Verónica Miriel en Perla Cristal.

Een Griekse avonturier verleidt een weduwe uit Ibiza...Een afgrijselijke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Verónica Miriel op televisie komt.

Reageer