Jessica Sager

Acteur

Jessica Sager is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Whore 2

1993 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1993. Drama van Amos Kollek. Met o.a. Amos Kollek, Marla Sucharetza, Mari Nelson, Gilbert Giles en Jessica Sager.

Zoveelste film, die in het groezelige hoeren- en pooierswereldje speelt, waarin een der tippelaarsters (Nelson) door haar souteneur wordt vermoord. Dit keer maken we de belevenissen mee aan de hand van een rechtschapen journalist die de opdracht heeft gekregen om een boek te schrijven over dit milieu. Speelt in New York, in de wijk Hell's Kitchen en bevat geen greintje originaliteit; sommige personages bevestigen wat in de handboeken over vooroordelen staat. Jammer want Kollek maakte ooit een aardig werk over Jerusalem. Scenario van regisseur/hoofdrol Amos en het camerawerk is van Ed Talavera.

Surviving Desire

1991 | Drama

Verenigde Staten 1991. Drama van Hal Hartley. Met o.a. Martin Donovan, Mary B. Ward, George Feaster, Patricia Sullivan en Bob Gosse.

Een compilatie van drie korte films van Hartley. De eerste SURVIVING DESIRE brengt het verhaal van een jonge literatuurprof, die erg depressief is, tot hij verliefd wordt op een van zijn vrouwelijke studenten. Ze beleven een relatie vol twijfel en vooroordelen. Daarna volgt AMBITION, een soort handleiding over hoe te slagen in het professionele leven, met inbegrip van alle gevaren en compromissen. Het drieluik sluit af met THEORY OF ACHIEVEMENT, waarin enkele theoretici zich afvragen waarom hun idee├źn niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid. Het geheel is nogal onevenwichtig met een zwak begin en een wat sterker einde. De drie films hebben gemeen dat ze handelen over de relatie werkelijkheid/fantasie, soms humoristisch, soms zwaar op de hand, maar altijd sterk symbolisch geladen. Hartley schreef de scenario's en Michael Spiller bracht het in beeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jessica Sager op televisie komt.

Reageer