Claude Dampier

Acteur

Claude Dampier is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

She Shall Have Music

1935 | Muziek, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1935. Muziek van Leslie Hiscott. Met o.a. Jack Hylton, June Clyde, Marjorie Brooks, Gwen Farrar en Bryan Laurence.

Henri Hall en zijn orkest verzorgen een radio-uitzending vanaf een cruise-schip. Een rivaliserende reder probeert de uitzending te saboteren. Onderhoudende film, die natuurlijk helemaal draait om de destijds zo populaire big band.

Boys Will Be Boys

1935 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van William Beaudine. Met o.a. Will Hay, Gordon Harker, Jimmy Hanleyy, David Burnaby en Claude Dampier.

Hay speelt in deze film voor het eerst op het witte doek een incompetente schoolmeester, een rol die hij gedurende de vele jaren dat hij hem speelde in een musical op het toneel, heeft geperfectioneerd. De regie is nogal routineus maar doet Hay's onvergelijkelijke komische timing niet teniet, en doet eveneens geen afbraak aan de surrealistische absurditeiten van het script.

Radio Parade of 1935

1934 | Musical

Verenigd Koninkrijk 1934. Musical van Arthur Woods. Met o.a. Will Hay, Clifford Mollison, Billy Bennett, Western Brothers en Haver and Lee.

Een radiostation zonder succes wordt nieuw leven ingeblazen door een dynamische nieuweling, die verliefd wordt op de dochter van de baas. Hij werft talent onder de werksters, telefonistes en electriciens om muziek en variété-acts uit te kunnen zenden. Een idiote, grappige en zeer Engelse film. De laatste scène - een rechtstreekse televisie-uitzending - is in kleur opgenomen. Ook bekend als RADIO FOLLIES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claude Dampier op televisie komt.

Reageer