Jens Atzorn

Acteur

Jens Atzorn is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vier Drillinge sind einer zu viel

2014 | Komedie

Duitsland 2014. Komedie van Matthias Kiefersauer. Met o.a. Thekla Carola Wied, Günther Maria Halmer, Julia Brendler, Jens Atzorn en Kathrin von Steinburg.

Ein Drilling kommt selten allein

2012 | Komedie

Duitsland 2012. Komedie van Dietmar Klein. Met o.a. Thekla Carola Wied, Günther Maria Halmer en Jens Atzorn.

Journaliste Linda Rosenau heeft door haar werk maar weinig tijd voor haar dochter Leonie en haar drie kleinkinderen. Maar als Leonie onverwacht in het ziekenhuis terechtkomt, besluit Linda toch voor de kinderen te gaan zorgen. Dat valt echter niet mee.

Das Kommando

2004 | Thriller

Duitsland 2004. Thriller van Thomas Bohn. Met o.a. Robert Atzorn, Jens Atzorn, Iris Berben, Oona-Devi Liebich en Nele Mueller-Stöfen.

De aanvoerder van een militaire elite-eenheid, Heinz Büchner, krijgt opdracht van het Duitse ministerie van Defensie een missie voor te bereiden: een groepje Islamitische terroristen bereidt een aanslag voor op een doelwit in Heidelberg. Even later ontstaan de eerste twijfels over de werkelijke motieven voor de operatie. De zaak wordt nog gecompliceerder wanneer blijkt dat Büchners zoon Christopher de missie zal gaan leiden. Voormalig televisiejournalist en Tatort-regisseur Thomas Bohn, die ook het scenario schreef, liet zich inspireren door de Amerikaanse inval in Irak voor deze voor televisie gemaakte politieke thriller.

Ich schenk dir einen Seitensprung

2002 | Romantiek, Komedie

Duitsland 2002. Romantiek van Dominikus Probst. Met o.a. Markus Knüfken, Muriel Baumeister, Dominique Horwitz, Henriette Heinze en Yekaterina Medvedeva.

Brandweerman Erik Krapp (Kn[KA3]ufken) woont al zes maanden samen met Sofie Meisner (Baumeister) en ze willen binnenkort trouwen. Erik ontmoet tijdens het carnaval Melissa en ze beleven een wilde feestnacht. Als Sofie achter Eriks zijsprong komt, maken ze het weer goed en Erik belooft haar grootmoedig dat zij om de score gelijk te maken, ook recht heeft op een zijstap. Erik blufte toen hij zijn aanbod deed en als hij op cursus moet, neemt hij het zekere voor het onzekere en vraagt zijn collega Leo Gruber (Horwitz) een oogje in het zeil te houden. Sofie vindt Leo wel aardig en besluit gebruik te maken van Eriks grootse gebaar. Onbeduidende klucht der misverstanden met jaloezie, schuld, boete en romantiek in een tamelijk voorspelbaar scenario van Thomas Letocha en Andrea Föhr. Dankzij de geroutineerde rolverdeling redelijk onderhoudend. Het camerawerk is van Peter Ziesche.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jens Atzorn op televisie komt.

Reageer