La Polaca

Acteur

La Polaca is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Del amor y de la muerte

1977 | Avonturenfilm, Erotiek, Komedie

Spanje 1977. Avonturenfilm van Antonio Giménez Rico en Antonio Gimenez Rico. Met o.a. Amparo Muñoz, La Polaca, Simón Andreu, Antonio Ferrandis en Pedro Mari Sánchez.

In de middeleeuwen ontstaat een verboden liefde tussen twee jonge mensen. Een zodanig lompe film dat de erin voorkomende seks- en geweldsscènes grotesk overkomen.

La Boda o la vida

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. La Polaca, Maruja Díaz, Manolo Codeso, Carlos Romero Marchent en Jesús Tordesillas.

Een stumperd wil tot elke prijs trouwen met een mooi folkloristisch meisje. Een onbelangrijk niemandalletje dat gedragen wordt door het erotische temperament van de danseres La Polaca.

El Padrino y sus ahijadas

1973 |

Spanje 1973. Fernando Merino. Met o.a. Antonio Garisa, La Polaca, Ingrid Garbo, Esther Santana en Antonio Carisa.

Een mafiabaas heeft drie beeldschone dochters die zich toeleggen op het uitdagen van de concurrerende bende. Een domme parodie op de Amerikaanse gangsterfilm.

Corazón solitario

1972 | Romantiek, Drama

Spanje/Frankrijk 1972. Romantiek van Francisco Betriu. Met o.a. Jacques Dufilho, La Polaca, Máximo Valverde en Queta Claver.

Een ongelukkige jongen tobt zich af om voor het knappe meisje te zorgen dat bij hem is komen wonen. Zij streeft echter uitsluitend naar roem. Merkwaardig en aangrijpend melodrama, dat zijn kracht ontleent aan de tegenstelling tussen de twee hoofdrolspelers en de nauwkeurige observatie van het milieu waarin de film zich afspeelt.

Las Ibéricas FC

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Rossana Yanni, Claudia Gravy, Ingrid Garbo, José Sacristán en La Polaca.

Komisch-sentimentele voorvallen rond de leden van een vrouwenvoetbalclub. Moeizaam, zoals alle films van Masó.

Si estás muerto, porqué bailas?

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Alfredo Landa, Claudia Gravy, La Polaca en Luis Dávila.

In de mist van Londen worden verschillende misdaden gepleegd. Een zeer vreemde makabere komedie, gemaakt door een regisseur, waarvan het werk over het algemeen verbijsterend is.

Las Secretarias

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Sonia Bruno, Teresa Gimpera, La Polaca, Mary Francis en Alberto de Mendoza.

De liefdesavonturen van drie secretaresses die met elkaar bevriend zijn. Een schijnheilige en achterlijke film.

Españolear

1969 | Romantiek

Spanje 1969. Romantiek van Jaime Jesús Balcázar. Met o.a. Luis Lucena, La Polaca en José Campos.

Een cowboy berooft zijn baas om diens sensuele verloofde te kunnen veroveren...Een zeer middelmatig melodrama, gedragen door de zichtbare onstuimigheid van 'La Polaca', een danseres die tamelijk succesvol is geweest in de Spaanse film.

El Abominable hombre de la Costa del Sol

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Juanjo Menéndez, La Polaca, Mónica Randall en Mary Francis.

Een onbesuisde man van middelbare leeftijd wil tot iedere prijs chef worden van de afdeling 'public relations' van een belangrijk hotel aan de Costa del Sol. Dit is één van de komedies die geproduceerd werden om de enorme hausse van buitenlandse toeristen te exploiteren.

El Amor brujo

1967 | Romantiek, Drama

Spanje 1967. Romantiek van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. Antonio Gades, La Polaca, Rafael de Córdoba en Nuria Torray.

Herverfilming onder dezelfde titel van een film uit 1949. UItgaande van de beroemde opera van Manuel de Falla wordt de flamengo op zeer expressieve wijze weergegeven. Min of meer kleurige folkloristische beelden worden achterwege gelaten.

Ultimo encuentro

1966 | Drama

Spanje 1966. Drama van Antonio Eceiza. Met o.a. Antonio Gades, María Cuadra, Daniel Martín en La Polaca.

De film vertelt de levensgeschiedenis van een beroemde en welgestelde balletdanser, die er alles aan doet om zijn eenvoudige afkomst niet te laten doorschemeren. Een produktie van de oud-voetballer Querejeta, die eveneens het scenario schreef samen met de regisseur Eceiza.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer La Polaca op televisie komt.

Reageer