Marcello Modugno

Acteur

Marcello Modugno is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Minaccia d'Amore

1989 | Thriller, Horror, Erotiek

Italië 1989. Thriller van Ruggero Deodato. Met o.a. Charlotte Lewis, William Berger, Marcello Modugno, Carola Stagnaro en Mattia Sbragia.

Regisseur Deodato laat regelmatig zien dat hij in Rome films kan maken in Amerikaanse stijl met een perfect Engelstalig geluidsspoor. Het gaat hier om een uitstekende griezelthriller met een absurde vooronderstelling. Lewis speelt de kwetsbare Britse heldin, die door een verkeerd telefoonnummer te draaien in haar onschuld een serie bovennatuurlijke moorden op gang zet. De perverse afrekening in de slotscènes die voyeuristische elementen en bondage combineren zijn de moeite waard om op te wachten. De bijrolspelers en de produktiewaarden zijn goed. Het mooie uiterlijk van Lewis helpt ook een beetje. Scenario van Joseph Carava, Mary Carava en de regisseur.

In punta di piedi - street dance

1984 | Romantiek

Italië 1984. Romantiek van Gianpiero Mele. Met o.a. Marcello Modugno, Lara Naszinski en Valeria Ciangottini.

Carlo (Modugno) is afgestudeerd in de VS en keert terug naar Itali[KA3]e. Hij houdt ervan naar de discotheek te gaan en te dansen. Hij ontmoet een meisje dat Elizabeth (Naszinski) heet, een Amerikaanse die klassieke dans studeert. Zij haalt slechte resultaten tijdens haar examens en besluit terug te gaan naar de VS, en haar relatie met Carlo te verbreken. Ondertussen staat Carlo voor een keuze in zijn leven. De kijkers hoeven niet te kiezen, deze smakeloze en banale film moeten zij gewoon mijden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marcello Modugno op televisie komt.

Reageer