José Alfredo Jiménez

Acteur

José Alfredo Jiménez is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Me cansé de rogarle

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Lucha Villa, Manuel López Ochoa, Marco Antonio Muñíz en José Alfredo Jiménez.

De ene na de andere verloofde van een meisje pleegt zelfmoord, telkens als ze op het punt staan om te trouwen. Een clichématige, folkloristische komedie.

El Hombre del alazán

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Fernando Casanova, Martha Mijares, Flor Silvestre en José Alfredo Jiménez.

Twee schelmen doen mee aan alle paardenraces met hun eigen paard, dat ze hebben geleerd om tot aan de start kreupel te gaan, om vervolgens de race te winnen. Een goed gestructureerde film met een acceptabel script.

Cada quién con su música

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Mauricio de la Serna. Met o.a. María Victoria, Rosa de Castilla, Lucho Gatica en José Alfredo Jiménez.

Vier metgezellen in het ongeluk ontfermen zich over het nichtje van een van hen, en dat blijkt een schoonheid te zijn. Vermelding verdient het optreden van Manuel 'Loco' Valdés, wiens optreden niet geregisseerd lijkt, maar hij redt daarmee de film.

La Feria de San Marcos

1957 | Komedie, Musical

Mexico 1957. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Ana Bertha Lepe, Pedro Vargas en José Alfredo Jiménez.

Listigheden moeten er toe leiden dat een verliefd stelletje trouwt. Niet te harden.

Guitarras de medianoche

1957 | Komedie, Musical

Mexico 1957. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Lola Beltrán, José Alfredo Jiménez, Demetrio González en Miguel Aceves Mejía.

Een werknemer bij een begrafenisonderneming wordt verward met een goedaardige dief, die de rijken besteelt om de buit aan de armen te geven. Het enige doel dat deze komedie nastreeft, is het bijeenbrengen van vier zangers om ze een dwaze intrige te laten spelen. Rampzalig.

Camino de Guanajuato

1955 | Komedie, Musical

Mexico 1955. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Lola Beltrán, José Alfredo Jiménez, Demetrio González en María Gentil Arcos.

Drie solisten besluiten een trio te vormen om zo beroemd te worden. Het fimdebuut van drie nieuwe sterren van het ranchero-lied. Aan het eigenlijke filmgebeuren kwamen zij maar nauwelijks toe.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Alfredo Jiménez op televisie komt.

Reageer