Andy Summers

Componist

Andy Summers is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Weekend at Bernie's

1989 | Komedie

Verenigde Staten 1989. Komedie van Ted Kotcheff. Met o.a. Andrew McCarthy, Jonathan Silverman, Catherine Mary Stewart, Terry Kiser en Don Calfa.

Twee nijvere, wakkere jonge financial-controllers van een groot concern ontdekken een fraude, en mogen als beloning een weekend doorbrengen in het monumentale strandverblijf van hun playboy-achtige baas. Ze weten niet dat hij de bron is van de oplichterijen, en tot over de oren betrokken bij de maffia; de onderwereld bakt ze een poets door ze het lijk van hun werkgever te laten vinden, waardoor ze een fikse kans lopen van moord beschuldigd te worden. Zij bedenken allerlei doldwaze streken om de indruk te wekken dat hun directeur nog in leven is. Een heerlijke onzinfilm, die voorbij is voordat je het weet. Script van Robert Klane.

Down And Out In Beverly Hills

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Paul Mazursky. Met o.a. Nick Nolte, Richard Dreyfuss, Bette Midler, Little Richard en Tracy Nelson.

Een nogal geforceerde satire met Nolte als een landloper die bijna verdrinkt in het zwembad van Beverly Hills nouveau-riche Dreyfuss en door hem in de logeerkamer wordt ondergebracht. Vervolgens wordt hij gebruikt als geheim wapen in de huwelijksconflicten met de door zonnebanken, psychiaters en yoga- goeroes danig in de war gebrachte Bette Midler. Een leuk idee, dat door Mazursky tot de laatste druppel wordt uitgemolken en naar het einde toe stilaan begint te irriteren. Later omgewerkt tot een tv-serie. Het is in feite een herverfilming van BOUDU SAUVÉ DES EAUX van Jean Renoir uit 1932. Scenario van de regisseur en Leon Capetanos, naar een toneelstuk van René Fauchois. Camerawerk van Donald McAlpine.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andy Summers op televisie komt.

Reageer