Angie Brown

Acteur

Angie Brown is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

All-American Murder

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Anson Williams. Met o.a. Christopher Walken, Josie Bissett, Richard Kind, Charlie Schlatter en Joanna Cassidy.

Schlatter is een jonge kerel die steeds in moeilijkheden raakt. Hij is bezeten van vuur en wordt daardoor van elke school gestuurd. Zijn vader laat hem inschrijven op een streng college, waar hij binnen de kortste tijd in bed ligt met Cassidy, de vrouw van de rector. Hij doet alle moeite om de mooie Bisset te versieren. Uiteindelijk stemt ze toe in een afspraak. Hij is er getuige van hoe ze brandend als een fakkel uit een raam springt. Schlatter is natuurlijk de hoofdverdachte. Maar inspecteur Walken is er niet zo zeker van dat hij inderdaad de schuldige is. Goed gestructureerde thriller die naar het einde toe echter compleet uit de hand loopt. Het scenario van Barry Sandler begint als de zoveelste campuskomedie, maar ontwikkelt zich geleidelijk naar een film vol suspense, die vooral staande gehouden wordt door de schitterende dialogen tussen Walken en Schlatter. Verzorgde fotografie van Geoff Schaaf.

Teen Vamp

1988 | Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Horror van Samuel Bradford. Met o.a. Beau Bishop, Karen Carlson, Evans Dietz, Clu Gulager en Mick Lane.

Een kielzogvaarder van TEEN WOLF, TEEN WITCH en al die andere rolprenten voor kritiekloze jongeren, waarin de gefrustreerde nerd Bishop zich populair weet te maken bij het vrouwelijke geslacht nadat hij door een vampier-prostituée wordt ingewijd tot bloedzuiger. Slordig, met enkele hele enge scènes tegen het einde van de film. Opgenomen in Louisiana.

Don't Go in the Woods

1980 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1980. Horror van James Byron. Met o.a. Jack McClelland, Mary Gail Artz, Angie Brown, James P. Hayden en Tom Drury.

Een maniak die door de bossen ronddwaalt vermoordt talloze slechte acteurs. Deze film is zo een waardeloze prul dat je er zelfs om kunt lachen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angie Brown op televisie komt.

Reageer