John Lyde

Regisseur, Editor

John Lyde is regisseur en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Survivor

2014 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2014. Sciencefiction van John Lyde. Met o.a. Danielle Chuchran, Kevin Sorbo en Rocky Myers.

Tijdens hun zoektocht naar een bewoonbare planeet, crashen de laatste overlevende mensen op een plek met bloeddorstige aliens en mysterieuze krijgers.

SAGA - Curse of the Shadow

2013 | Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2013. Fantasy van John Lyde. Met o.a. Danielle Chuchran, Richard McWilliams en Paul D. Hunt.

Samen met zijn twee metgezellen, de meedogenloze elf Nemyt en een door zijn stam verbannen Orc, neemt Keltus de strijd op tegen de kwaadaardige vijand om te verhinderen dat de poort van de onderwereld zal worden geopend.

Age of the Dragons

2011 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2011. Actiefilm van Ryan Little. Met o.a. Danny Glover, Vinnie Jones, Corey Sevier, Kepa Kruse en Sofia Pernas.

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Ze krijgen hulp van Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg. Ook Ahabs mooie, geadopteerde dochter Rachel maakt deel uit van de bemanning. Haar vader lijkt op bezeten wijze maar één doel na te streven: wraak nemen op de witte draak die ooit zijn gezin afslachtte en verantwoordelijk is voor de littekens die zijn hele lichaam bedekken. Ahab drijft zijn bemanning steeds dieper in het hart van de duisternis. Als ze eenmaal in het hol van de draak zijn, staat Rachel voor een moeilijke keuze: gaat ze haar vader begeleiden bij zijn zwarte zoektocht of vlucht ze met Ishmael om een nieuw leven te beginnen?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Lyde op televisie komt.

Reageer