Charles Murray

Acteur

Charles Murray is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Two-Fisted Stranger

1946 | Western

Verenigde Staten 1946. Western van Ray Nazarro. Met o.a. Charles Starrett, Smiley Burnette, Doris Houck, Charles Murray en Lane Chandler.

Zie: durango kid-SERIE.

Women Aren't Angels

1942 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1942. Komedie van Lawrence Huntington. Met o.a. Robertson Hare, Alfred Drayton, Polly Ward, Joyce Heron en Mary Hinton.

Spirituele klucht die speelt tijdens de WO II. Twee getrouwde mannen verschaffen zich een alibi voor hun indiscreties door, verkleed als hun eigen vrouwen, meelopers op te pakken. Een filmisch primitieve adaptatie van een klucht van Vernon Sylvain, maar desondanks dikke pret.

The Cohens and Kellys in Africa

1930 | Komedie

Verenigde Staten 1930. Komedie van Vin Moore. Met o.a. George Sidney, Charles Murray, Vera Gordon, Kate Price en Louis John Bartels.

De Cohens en de Kelly's gaan inderdaad naar Afrika om olifanteslagtanden te verzamelen. Om te lachen!

The Boob

1926 | Komedie, Misdaad, Zwijgende film

Verenigde Staten 1926. Komedie van William A. Wellman. Met o.a. Gertrude Olmstead, George K. Arthur, Joan Crawford, Charles Murray en Antonio D'Algy.

Een flauwekulfilm over een dromer die - om indruk op een meisje te maken - politieagent wordt en illegale whisky opspoort. De film komt niet uit de verf, vooral niet door de slapstick. Het scenario is van Kenneth B. Clarke naar een verhaal van George Scarborough en Annette Westbay. De muziek is erbij gemaakt in 1991 door William Davies. Het camerawerk is van William Daniels.

My Son

1925 | Drama

Verenigde Staten 1925. Drama van Edwin Carew. Met o.a. Nazimova, Ian Keith, Jack Pickford, Charles Murray en Constance Bennett.

Een goed gespeeld melodrama van First National, met in de hoofdrol de uitstekende karakterspeelster Nazimova en verder een jeugdige Constance Bennett.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Murray op televisie komt.

Reageer