Santha Press

Acteur

Santha Press is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Ripper

1997 | Horror, Thriller

Verenigde Staten/Australië 1997. Horror van Janet Meyers. Met o.a. Patrick Bergin, Gabrielle Anwar, Michael York, Samuel West en Adam Couper.

Alweer een film over de beruchte Jack The Ripper, de blauwbaard die nimmer gesnapt werd. Wederom speculaties over zijn drijfveren en zijn identiteit. Inspecteur Hansen (Bergin) is belast met het onderzoek naar de enge vrouwenmoordenaar. Zijn baas Charles Warren (York) tracht hem te koppelen aan Lady Bookman (Davis), die weg van hem is. Op het moment dat Hansen aarzelende textielarbeider Florry (Anwar) ondervraagt om de Ripper, die hij vermoedelijk gezien had, aan hem te beschrijven, valt Hansen daadwerkelijk voor de charme van Lady Bookman. Het scenario van Robert Rodat is saai en oppervlakkig. Hij beweert dat Prins Eddie (West), de kleinzoon van Koningin Victoria en de oudste zoon van de Prins van Wales, de vrouwenmoordenaar is, omdat hij syphilis opliep bij een goedkoop hoertje in de Londense wijk Whitechapel. De rolverdeling is uiterst vaardig, maar ze bakken er door de eentonige regie van Meyers heel weing van. Een statische film.

In Too Deep

1989 | Thriller, Misdaad, Muziek

Australië 1989. Thriller van Colin South en John Tatoulis. Met o.a. Santha Press, Hugo Race, John Flaus, Rebekah Elmaloglou en Richard Aspel.

Ondanks de door en door sombere sfeer, slaagt deze thriller er nauwelijks in boven het niveau van een waarschuwend verhaaltje uit te stijgen. Een jazz-zangeres heeft een verhouding met een gewelddadige punker (gespeeld door de Australische rockster Race) en dat leidt tot moeilijkheden voor haar familie. Filmwetenschapper Flaus zet op overtuigende wijze een geobsedeerde smeris neer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Santha Press op televisie komt.

Reageer