Charlie Bravo

Acteur

Charlie Bravo is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Leviatan

1983 | Horror

Verenigde Staten/Spanje 1983. Horror van Clyde Anderson. Met o.a. Alice Cooper, Victoria Vera, Ricardo Palacios, Charlie Bravo en Barta Barry.

Het buitenverblijf waar een groep dansers bij elkaar komt, wordt aangevallen door wilde honden, in opdracht van een kolossale 'monster dog'. Deze horrorfilm uit de B-categorie is fascinerend ondanks zijn eenvoud. Ook bekend als MONSTER DOG.

El Retorno del hombre-lobo

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Julia Saly, Silvia Aguilar, Azucena Hernández en Narciso Ibáñez Menta.

Enkele mooie studentes stuiten op de Weerwolf en een verraderlijke vampier-vrouw. Een uiterst vervelende en groffe pseudo-herverfilming van de niet minder slechte LA NOCHE DE WALPURGIS. Toch is de aanwezigheid van uitstekende acteurs in de bijrollen de moeite van het bekijken waard.

Uno del millón de muertos

1976 | Oorlogsfilm

Spanje 1976. Oorlogsfilm van Andrés Velasco. Met o.a. Sara Lezana, Antonio Mayans, Florinda Chico, José Nieto en Ricardo Palacios.

Aan het begin van de Spaanse burgeroorlog maakt een jonge en knappe non een serie tegenslagen door. Dit melodrama is van een regisseur die maar weinig films op zijn naam heeft staan.

Las Violentas

1974 | Actiefilm

Spanje 1974. Actiefilm van Fernando Miranda. Met o.a. Patty Shepard, Gela Geisler, Sergio Alberti en Charlie Bravo.

De kruistocht die twee onverschrokken jonge meisjes ondernemen tegen een net van drugshandelaars, die oneindig veel gewelddadiger zijn dan zij. Een van de allerslechtste produkties uit de Spaanse film van de jaren zeventig.

Apenas una gota de sangre para morir amando

1972 | Drama, Horror, Thriller

Spanje/Frankrijk 1972. Drama van Eloy de de Iglesia. Met o.a. Sue Lyon, Jean Sorel, Christopher Mitchum, Ramon Pons en Charlie Bravo.

Moorden op jongemannen lijken het werk van een homoseksuele maniak, maar zijn in werkelijkheid gepleegd door een jonge verpleegster, die werkt in een psychiatrische inrichting. Een jonge crimineel betrapt èn chanteert haar, maar komt na een bloedig treffen met een bende in het ziekenhuis op de afdeling met tbr-patiënten, waar hij aan de zorg van de moordenares is overgeleverd. Thriller vol cinefiele knipogen - van REPULSION tot CLOCKWORK ORANGE - amuseert en boeit door omkering van de genre-wetten, al zitten de voornaamste kwaliteiten in het scenario en blijft de filmische vormgeving nogal zwak. Het grootste minpunt is echter de muziek.

Un Par de asesinos

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Johnny Garko, William Bogard, Andrés Mejuto, Charlie Bravo en María Silva.

Twee vrienden zijn op zoek naar hun medeplichtigen bij een overval om hun deel van de buit op te eisen. Daarbij schakelen ze een vrouw in - gespeeld door de sensuele Spaanse actrice María Silva - die een bron van onenigheid zal worden. Middelmatig maar toch onderhoudend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charlie Bravo op televisie komt.

Reageer