Kim Hyung-ku

Cameraman

Kim Hyung-ku is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

On the Beach At Night Alone

2017 | Drama

Zuid-Korea/Duitsland 2017. Drama van Hong Sang-soo. Met o.a. Kim Min-Hee, Seo Young-hwa, Jeong Jae-yeong, Mun Seong-kun en Kwon Hae-hyo.

Younghee, een jonge Zuid-Koreaanse actrice die een affaire heeft met een oudere, getrouwde regisseur, bezoekt een vriendin in Hamburg en vrienden in Gangneung. Achter terloopse dagelijkse gesprekjes met hen over het leven, mannen, eenzaamheid en ongelukkige liefde daagt langzaam een romantisch drama. Zeker als er alcohol aan te pas komt. Een ingetogen filmisch liedje van verlangen met absurdistische momenten en ongerijmde zoomshots. Met in de hoofdrol de actrice (Kim) met wie regisseur Hong (In Another Country) in werkelijkheid een veelbesproken affaire had.

The Host

2006 | Thriller, Drama, Horror, Actiefilm, Komedie

Zuid-Korea 2006. Thriller van Bong Joon-ho. Met o.a. Song Kang-ho, Byeon Hie-bong, Park Hae-il en Bae Doona.

Zuid-Koreaanse regisseur/scenarist Bong introduceerde in de succesvolle politiefilm Memories of Murder een eigenzinnige mix van drama, thriller, slapstick en politieke satire. In opvolger The Host voegt hij een bloeddorstig monster aan de formule toe. Met succes: de film brak in eigen land alle records en deed het ook internationaal bijzonder goed. De actie- en griezelscènes zijn zinderend en de hoofdpersonen - een familie die doet denken aan het zootje ongeregeld uit Little Miss Sunshine - zijn hartverwarmend. Naar Aziatische maatstaven valt het gruwelgehalte trouwens behoorlijk mee.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kim Hyung-ku op televisie komt.

Reageer