Dorothy Woods

Acteur

Dorothy Woods is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Idaho Kid

1936 | Western

Verenigde Staten 1936. Western van Robert Hill. Met o.a. Rex Bell, Marion Shilling, David Sharpe, Lane Chandler en Charles King.

Rex zit in een langdurige oorlog tussen zijn vader en een buurman. Hij wil - eenmaal volwassen geworden - dat de twee mannen hun strijd beëindigen. Er bestaat een vreemde relatie tussen vader en zoon: tijd, dus, om de zaken op te helderen. Helaas is het geen spannende western.

Santa Fe Bound

1936 | Western

Verenigde Staten 1936. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Tom Tyler, Jeanne Martel, Richard Cramer, Charles (Slim) Whitaker en Edward Cassidy.

Een schurk, Cramer wil een ranch én ranch-dochter Martel hebben, maar hij bijt zijn tanden stuk op Tyler. Goede actie- western. Het was de achtste en daarmee laatste van een serie westerns die Tyler voor Reliable en producent Bernard B. Ray maakte. Tyler tekende een contract voor een nieuwe serie westerns voor Victory en producent Sam Katzman. Regisseur Webb maakte gebruik van de naam Henri Samuels. Carl Krusada was verantwoordelijk voor het scenario.

Scar Hanan

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Ben Wilson. Met o.a. Yakima Canutt, Dorothy Woods, Helen Bruneau, Palmer Morrison en Richard (Dick) Hatton.

Waarschijnlijk de bekendste western waarin Canutt de hoofrol speelt. Hij is op zoek naar de moordenaar van zijn vader en onderweg wordt hij door een onguur type van veediefstal beticht. Eddie Linden was de cameraman en co-regisseur. Geschreven door Canutt en George Pyper.

Ridin' Comet

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Ben Wilson. Met o.a. Yakima Canutt, Dorothy Woods, Bob Walker, Bill Donovan en Archie Ricks.

Donovan wil Canutt uitschakelen en wil Woods voor zich alleen. Eerst probeert hij Yakima op te schepen met een beschuldiging een veedief te zijn - als dat mislukt, wil hij hem met zijn mannen naar de andere wereld helpen. Redelijke actie-western met een scenario van George Pyper, die het verhaal van William David Ball bewerkte, en met camerawerk van Eddie Linden en Don Cunliff. Wilson was de producent.

The Better Man Wins

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Marcel Perez en Frank S. Mattison. Met o.a. Pete Morrison, Dorothy Woods, E.L. Van Sickle, Jack Walters en Gene Crosby.

In westerns werd niet alleen geschoten, de liefde speelde ook een rol. In deze western bijvoorbeeld is Morrison stapelgek op Woods, maar die wijst hem steeds af. Dat zij haar ranch in de toekomst graag wil delen met Pete, is vanzelfsprekend. De beide regisseurs waren tevens de scenaristen.

In the Days of Buffalo Bill

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Edward Laemmle. Met o.a. Art Acord, Dorothy Woods, Duke R. Lee, George A. Williams en Jay Morley.

Serial in achttien hoofdstukken. Een succesvolle western- serial waarin Buffalo Bills leven tamelijk waarheidsgetrouw wordt weergegeven. Het scenario van Robert Dillon bevatte echter genoeg actie om de westernfan tevreden te stellen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dorothy Woods op televisie komt.

Reageer