William T. Hicks

Acteur

William T. Hicks is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Order of the Black Eagle

1987 | Avonturenfilm, Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Avonturenfilm van Worth Keeter. Met o.a. Ian Hunter, C.K. Bibby, William T. Hicks, Jill Donnellan en Stephan Krayn.

Een inferieur vervolg op Unmasking the Idol. Geheim agent Duncan Jax lijkt slechts op de allergoedkoopste James Bond-imitatie ooit gemaakt, als hij een complot van hedendaagse nazi's verijdelt die een dodende straal hebben. Wel meer actie, maar de decors zijn schamel, een uiterst voorspelbaar verhaal en dwaas dialoog. Opgedragen aan de Olympische atleet Hyman, die een van de brave huurlingen speelt en kort na de opnamen stierf.

House of Death

1981 | Horror

Verenigde Staten 1981. Horror van David Nelson. Met o.a. Susan Kiger, Andria Savio, Jennifer Chase, Martin Tucker en John Kohler.

Saaie, bijna logge sluip-en-slashfilm over een moordenaar die een klein stadje terroriseert. Het meeste bloed wordt vergoten in de slotscène. Opgenomen in Noord-Carolina.

A Day of Judgment

1981 | Horror, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1981. Horror van C.D.H. Reynolds. Met o.a. William T. Hicks, Brownlee Davis, CareyAnne Sutton, Helene Tryon en Harris Bloodworth.

De Dood in eigen persoon komt naar een klein corrupt stadje om de boosdoeners een voor een te straffen: een religieuze film vermomd als horrorfilm. Acteurs, dialogen en produktiewaarden zinken vaak tot amateurniveau, maar wanneer was de laatste keer dat u een gruwelfilm zag met een positieve spirituele boodschap?

Living Legend

1980 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 1980. Drama van Worth Keeter. Met o.a. Earl Owensby, Ginger Alden, William T. Hicks, Jerry Rushing en Greg Carswell.

Owensby is een Elvis-achtige artiest; zijn vriendin wordt gespeeld door Alden, de laatste vriendin van de echte Elvis. Grof en vals; uw twaalf jaar oude neefje zou een professionelere film afleveren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William T. Hicks op televisie komt.

Reageer